Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Άνω Μερά για “φίλημα”, 2-1 το Μοσχάτο!

Μια εκπληκτική Άνω Μερά πήρε νίκη… ανάσα κόντρα στο Μοσχάτο (2-1) για την 9η αγωνιστική του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στους 9 βαθμούς.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους Μυκονιάτες ο Λεσάι που πέτυχε και τα δύο γκολ για την ομάδα του και της χάρισε τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυνατά το παιχνίδι, έχοντας αρκετές καλές φάσεις αλλά ο τερματοφύλακας του Μοσχάτου, Γιώρας, πραγματοποίησε καίριες επεμβάσεις και κρατούσε το μηδέν.

Η Άνω Μερά βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα με τον Λεσάι να κάνει το 1-0 στο 41′.

Στο δεύτερο μέρος, η ομάδα του Νίκου Κοτσοβού συνέχισε να πιέζει και έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της.

Το τελικό 2-0 ήρθε ξανά από τον Λεσάι με εντυπωσιακή προσπάθεια στο 68′, ενώ η ομάδα του Μοσχάτου μείωσε με τον Νιζάμη στο 89′, πίεσε ως το τέλος αλλά δεν μπόρεσε να πετύχει την ισοφάριση.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

Άνω Μερά (Νίκος Κοτσοβός): Παλιούρας, Σαββίδης, Ξενάκης (96′ Χατζάκος), Κωφοκώτσιος, Ντατίδης, Σαλταμάρας, Λένγκας, Αχείμαστος (70′ Ζυγκερίδης), Παλαιοπάνος (81′ Καλαμάρης), Λεσάι (93′ Καραίνδρος), Σούλτσε

ΑΕ Μοσχάτου (Βασίλης Σπάθας): Γιώρας, Σταύρου (76′ Πουλάκης), Μανιδάκης, Ντούμπερετ, Μπέρτζος, Κορνελάτος (55′ Βινίσιους), Ψυχογιός, Κατίδης, Ευθυμιάδης, Πασαλίδης, Ζελέκου

Αγωνίστηκαν επίσης: Νιζάμης (63′), Κοτσοβός (89′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected