Football League

Έβαλε εμπόδια στη Βέροια ο μαχητικός Θεσπρωτός! (photos)

Σε ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι και μπροστά σε 500 περίπου θεατές, Βέροια και Θεσπρωτός αναδείχτηκαν ισόπαλοι 1-1.

Ο Θεσπρωτός είχε το προβάδισμα μέχρι το 68ο λεπτό όταν ο Σιμόνι έφερε το ματς στα ίσια και ενώ ένα λεπτό πριν οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω της αποβολής του Μάουρο Ντάλα Κόστα με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Η Βέροια είχε την κατοχή στο α΄ ημίχρονο, με τις ευκαιρίες όμως είναι μοιρασμένες, καθώς οι δύο ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές στο πρώτο 45λεπτο. Ο Θεσπρωτός είχε στο 8΄ την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του ματς με τον Γώγο, ο οποίος βρέθηκε απέναντι από τον Βοσνιάδη, από πλάγια θέση, όμως το πλασέ του κατέληξε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Στο 11΄ οι γηπεδούχοι απάντησαν στις ευκαιρίες ,με τον Μπλέτσα να έχει σουτ έξω από την περιοχή στο δοκάρι. Ο Θεσπρωτός ισοφάρισε τα δοκάρια στο 34′, με τη μπάλα να στρώνεται στον Ευθυμίου, όμως το σουτ του από το ημικύκλιο της περιοχής κατέληξε στο κάθετο δοκάρι. Στο 36΄ ο Χαντζάρας έχασε μια πολύ καλή ευκαιρία, αλλά το πλασέ του, μετά από γύρισμα του Σιμόνι, κατέληξε άουτ.

Το β΄ μέρος ξεκίνησε ιδανικά για τον Θεσπρωτό, με τον Ευθυμίου να πασάρει κάθετο στον Κολλά κι εκείνος με αριστερό σουτ, νίκησε τον Βοσνιάδη για το 0-1 του Θεσπρωτού. Η Βέροια προσπάθησε να αντιδράσει, όμως ο Θεσπρωτός αμύνθηκε καλά και παράλληλα παρέμεινε επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.

Στο 65΄ η Βέροια είχε μια καλή ευκαιρία με τον Σκαθαρούδη, να πιάνει ένα βολέ, άστοχο όμως. Η ροή του παιχνιδιού άλλαξε εντελώς στο 68΄ αφού ο Ντάλα Κόστα αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον Θεσπρωτό να μένει με δέκα παίκτες.

Αμέσως μετά, στο 69΄, η Βέροια βρήκε το γκολ της ισοφάρισης, με τον Σιμόνι να σκοράρει με κοντινό πλασέ μετά από παράλληλη πάσα του Μπλέτσα. Το παιχνίδι μοιραία έγινε μονόπλευρο στο τελευταίο 20λεπτο, με τη Βέροια να πιέζει για ένα δεύτερο γκολ και τον Θεσπρωτό να προσπαθεί να διαφυλάξει τον έναν βαθμό.

Η Βέροια πίεσε και έκλεισε τον Θεσπρωτό, όμως το σύνολο του Χουάν Ρότσα κατέθεσε την ψυχή του στο χορτάρι του Σταδίου της Βέροιας και κατάφερε να κρατήσει το 1-1 ως το τέλος. Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή κεφαλιά με τον Μεληκιώτη στο 91΄ ενώ στο 3ο λεπτό των καθυστερήσεων έχασαν την πιο μεγάλη τους ευκαιρία, με τον Χαντζάρα να έχει σουτ στο οριζόντιο δοκάρι.

Συνθέσεις

Βέροια (Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Μουρατίδης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Βεργώνης, Ζούρκος Ν. (60′ Σκαθαρούδης), Πέντα, Χαντζάρας, Πασάς (65′ Μεληκιώτης), Σιμόνι

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Νόνης, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Καρβούνης, Κολτσίδας, Βιγιαφάνιε, Γώγος (79′ Κωνσταντίνου Β.), Ευθυμίου (85′ Σταυρίδης), Ντάλα Κόστα, Κολλάς (90+1′ Μπίκας)

δείτε φωτογραφίες στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected