Κατηγορίες
Basket

Νίκησε στο ντέρμπι ο ΓΑΣ Αλεξάνδρειας, πρώτη ήττα για την ΑΓΕ Πιερίας

Σπουδαία νίκη για τον ΓΑΣ Αλεξάνδρειας κόντρα στην αήττητη μέχρι χθες ΑΓΕ Πιερίας, σε ματς που διεξήχθη στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Μελίκης.

Όπως αναφέρει το Katerinisport, η ΑΓΕΠ τα βρήκε σκούρα από την επιθετική λειτουργία του ΓΑΣ στο πρώτο δεκάλεπτο, όπου δέχθηκε 25 πόντους.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο η ομάδα της Κατερίνης βελτίωσε την απόδοσή της, μείωσε τη διαφορά και οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον γηπεδούχο να προηγείται με 37-35.

Αμφίρροπο ήταν το τρίτο δεκάλεπτο της αναμέτρησης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται κοντά στο σκορ και η ολοκλήρωσή του τις βρήκε ισόπαλες στους 52 πόντους.

Ανάλογη ήταν η εικόνα και του τέταρτου δεκαλέπτου, με κανένα από τους δύο αντιπάλους να μη μπορεί αν αποσπαστεί στο σκορ και τον ΓΑΣ Αλεξάνδρεια να παίρνει τη νίκη στα σημεία με το τελικό 65-61.

Διαιτητές: Ευφραιμίδης – Γιανκίδης.
Δεκάλεπτα: 25-17, 37-35, 52-52, 65-61.

ΓΑΣ Αλεξάνδρειας (Τσάτσας): Πάππου 2, Κατσανεβάκης, Πουαρίδης, Τζιντζόγλου, Πουλριοτόπουλος 2, Γιοβανόπουλος Δ., Παντοφλίδης 7, Παπαδόπουλος 18 (3), Παπαγερίδης 11 (3), Καρκάρας 20 (1), Πρόιος 2, Γιοβανόπουλος Φ. 3 (1).

ΑΓΕ Πιερίας (Χρυσανθόπουλος): Στεφανίδης 4 (1), Μωυσίδης 17 (4), Βαϊτσόπουλος 3 (1), Αργυρόπουλος, Καρατόλιος 5, Σαμακοβλής, Βαφόπουλος 13, Τριγώνης Λεοντάρης, Παπαδόπουλος 7 (1), Κουρκούτας 12 (1), Ζαπαντιώτης, Γαβαλάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected