B ΕΠΣ Ημαθίας

Β ΕΠΣ Ημαθίας – Ντέρμπι κορυφής στους δύο ομίλους

Με την 7η αγωνιστική συνεχίζει σήμερα, ανήμερα των εκδηλώσεων για το Πολυτεχνείο το πρωτάθλημα της Β Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας.

Στον 1ο όμιλο ξεχωρίζει η αναμέτρηση ανάμεσα στην πρωτοπόρο ΑΕ Σχοινά και τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕ Τρικάλων ενώ την ίδια ώρα…παραμονεύει η ΑΕ Καψόχωρας, που θα μεταβεί στα Παλατίτσια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα.

Ο Ατρόμητος Διαβατού δοκιμάζεται στη Κυψέλη από την τοπική Δόξα ενώ στο Λιανοβέργι, η συνονόματη “κυανόλευκη” ομάδα υποδέχεται τη Νέα Γενεά Νικομήδειας. Το πρόγραμμα συμπληρώνει η πολύ ενδιαφέρουσα γειτονική αναμέτρηση ανάμεσα στην ΑΕΚ Καμποχωρίου και τον Ολυμπιακό Λουτρού.

Στον 2ο όμιλο, τα βλέμματα στρέφονται στη Μέση όπου το πρωτοπόρος και αήττητος Άχθος Αρούρης υποδέχεται τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας που με τους τρεις βαθμούς που πήρε στα χαρτιά κόντρα στον Κεραυνό Επισκοπής, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ισόβαθμος με τον ΑΟ Μαρίνας.

Οι “οράνιε” τη ίδια ώρα υποδέχονται τον Άτλαντα Ζερβοχωρίου, σε ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι ενώ ο τρίτος της βαθμολογίας Εθνικός, θα αναμετρηθεί στη Ραχιά με την Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας.

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν δύο παιχνίδια με ομάδες που θέλουν τους βαθμούς και συγκεκριμένα σε Παναγιωπούλα (Δόξα Νάουσας-Λευκάδια) και Άγιο Γεώργιο (Απόλλων Αγίου Γεωργίου-Κεραυνός Επισκοπής)

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα (15.00) :

1ος όμιλος

Δόξα Λιανοβεργίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας
Δόξα Κυψέλης – Ατρόμητος Διαβατού
ΑΕ Τρικάλων – ΑΕ Σχοινά
ΑΕΚ Καμποχωρίου – Ολυμπιακός Λουτρού
ΠΑΟ Παλατίτσια – ΑΕ Καψόχωρας

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

2ος όμιλος

Εθνικός Ράχης – Κίτρινη Θύελλα Πατρίδας
Άχθος Αρούρης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας
Δόξα Νάουσας – Λευκάδια
Απόλλων Αγίου Γεωργίου – Κεραυνός Επισκοπής
ΑΟ Μαρίνας – Άτλας Ζερβοχωρίου

Η βαθμολογία και οι σκόρερς ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected