Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ο Ολυμπιακός Νάουσας δίπλα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο

Μια αξιέπαινη πρωτοβουλία ανέλαβε ο Ολυμπιακός Νάουσας, που συγκέντρωσε υλικό από τα τμήματα υποδομής και τα παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του Δήμου.

Αξίζουν συγχαρητήρια στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ελπίζουμε αυτή η πρωτοβουλία να βρει μιμητές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου :

“Η επιτροπή γονέων της ακαδημίας του Ολυμπιακού Νάουσας επισκέφθηκε το κοινωνικό παντοπωλείο και φαρμακείο, προσφέροντας είδη ανάγκης.

Οι γονείς όλων των αθλητών του ομίλου, από όλα τα τμήματα, κατάφεραν και συγκέντρωσαν τρόφιμα μακράς διαρκείας, ρούχα, παπούτσια, βιβλία, παιχνίδια, κουβέρτες και άλλα προϊόντα που κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ανάγκη και τα πρόσφεραν στην κοινωνική δομή του δήμου Νάουσας.

Ο όμιλος ευχαριστεί θερμά τους κηδεμόνες των παιδιών που πρόσφεραν από το υστέρημά τους, την επιτροπή της ακαδημίας που συγκέντρωσε και μετέφερε τα είδη, τις υπεύθυνες του κοινωνικού παντοπωλείου, και όλα τα παιδιά που χωρίς δεύτερη σκέψη, απλόχερα, έδωσαν τα βιβλία και τα παιχνίδια τους στα παιδιά που τα χρειάζονται.

Ευχόμαστε κι άλλοι σύλλογοι να πράξουν το ίδιο, γιατί όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε, όσους χρειάζονται τη βοήθεια μας.”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected