Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Επικό! Πιτσιρικάς του Ατσαλένιου πανηγυρίζει με…VAR! (vid)

Με έναν ιδιαίτερο αλλά και συνάμα ευφάνταστο τρόπο, επέλεξε να πανηγυρίσει το γκολ που σημείωσε στο παιδικό πρωτάθλημα, νεαρός αθλητής της ακαδημίας του Ατσαλένιου!

Όπως μπορείτε να δείτε και στο παρακάτω βίντεο, ο νεαρός αθλητής αμέσως μετά τη σημείωση του τέρματος, παρίστανε τον… διαιτητή, υποδεικνύοντας VAR, το οποίο μάλιστα «συμβουλεύτηκε» πριν προχωρήσει στην κατακύρωση του τέρματος.

Δείτε τον πανηγυρισμό:

Τι είπε ο πιτσιρικάς στο mpalakritis.gr

Ο μικρός Ζανής ξεκίνησε το ποδόσφαιρο στον Εργοτέλη σε ηλικία 7 ετών και έμεινε στους «κιτρινόμαυρους» δύο χρόνια. Έπειτα, «μεταπήδησε» στην ομάδα της γειτονιάς του, τον ΠΟΑ, στις ακαδημίες του οποίου βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια. Του αρέσει να αγωνίζεται ως 10αρι, όμως μπορεί να παίξει και στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Πλέον, ο Ζανής είναι από τα κύρια θέματα στην αθλητική επικαιρότητα του Ηρακλείου, εξαιτίας του πανέξυπνου πανηγυρισμού του στο παιδικό πρωτάθλημα με τη φανέλα του ΠΟΑ. Το mpalakritis.gr μίλησε με τον 12χρονο ποδοσφαιριστή των «πρασίνων», ο οποίος αναφέρθηκε τόσο στον πρωτότυπο πανηγυρισμό του, όσο και στα μελλοντικά του όνειρα.

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

Για τον πανηγυρισμό του: «Δεν ήταν κάτι αυθόρμητο. Είχα μιλήσει με τον προπονητή μου και τους συμπαίκτες μου και είχα σκεφτεί να πανηγυρίσω έτσι αν σκοράρω. Είχαμε πει να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί σαν ομάδα και το κάναμε με κάτι επίκαιρο».

Για το αν θα δούμε κι άλλους πρωτότυπους πανηγυρισμούς: «Σίγουρα, θα έχουμε κι άλλους τέτοιους πανηγυρισμούς στο μέλλον. Δεν μπορούμε να πούμε όμως ακόμα τι θα κάνουμε (γέλια)».

Για την εμπειρία του στον ΠΟΑ: «Στον ΠΟΑ είναι όλα τέλεια! Έχουμε πολύ καλό προπονητή, έχουμε ωραίο γήπεδο, γενικά μας βοηθούν πάρα πολύ στην ομάδα μας»

Για το όνειρο του: «Το όνειρο μου είναι να παίξω ποδόσφαιρο σε υψηλό επίπεδο, στη Super League. Θα ήθελα να πάω και στον Ολυμπιακό»

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected