Εθνικές Ομάδες

Άγγελος Αναστασιάδης : “Τοροσίδης, Μήτρογλου, Παπασταθόπουλος και Μανωλάς με έβριζαν και δε με ήθελαν”! Τι είπε για το τροχαίο

Για όλα μίλησε στη web tv του SDNA ο Άγγελος Αναστασιάδης, ο οποίος αναφέρθηκε με ονόματα για όσα έγιναν πριν και μετά το παιχνίδι της Εθνικής με την Αρμενία. Τι είπε για το Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης ανέλυσε με σοκαριστικές λεπτομέρειες το τροχαίο ατύχημα, μίλησε για όλα όσα συνέβησαν όταν προπονούσε την Εθνική ενώ αναφέρθηκε και στο ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός

Για το τροχαίο: «Ήταν μία πολύ άσχημη εμπειρία για μένα. Βέβαια, με το σκεπτικό το δικό μου πάντα από κάτι κακό βγαίνει κάτι καλό. Είχαμε την Παναγιά μαζί μας και όλους τους Αγίους΄.Ήμουν με τον Απόστολο Τερζή και πήγαινα σε κάτι φίλους ενώ είχα κανονίσει να πάω στο Μοναστήρι του Κοσμά του Αιτωλού. Γενικά τρέχω αλλά στην προκειμένη δεν έτρεχα. Σε μία στροφή το αυτοκίνητο μου έφυγε. Η Παναγία ήταν μαζί μας και σωθήκαμε. Το καλό ήταν ότι δεν πάτησα φρένο. Αυτό που μας συγκράτησε ήταν ένα δέντρο. Είναι τρία πλατάνια, εμείς χτυπήσαμε στο δεξί και γυρίζει στη χαράδρα το αυτοκίνητο. Το σημαντικό είναι ότι όπως πέσαμε μας σταμάτησε το δέντρο το τελευταίο δίπλα στον γκρεμό. Εγώ είχα τις αισθήσεις μου και ο Απόστολος δεν απαντούσε. Με έλουσε κρύος ιδρώτας. Τελικά μετά από λίγο επικοινώνησε και ήταν καλά. Πρέπει να σου πω κάτι γι΄ αυτούς που πιστεύουν.

Είχα δύο δεκάκιλα πλαστικά λάδι. Είπα στον Απόστολο να σταματήσουμε για να μην συνεχίζουν να χύνονται. Μετά το τροχαίο το λάδι έμεινε άθικτο. Έχω μία εικόνα της Παναγίας πάνω από το πορτάκι, η οποία έμεινε άθικτη. Εμείς βγήκαμε σχετικά εύκολα. Αν όμως δεν μπορούσαμε να βγούμε από κει δεν θα μας έβρισκε κανείς. Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο. Στην αρχή νόμιζα ότι υπήρχε λάδια».

Για το τι είπαν μεταξύ τους μετά: «Αυτό που του είπα ήταν πως όλοι οι Άγιοι ήταν μαζί μας. Ένα παλικάρι μας έδωσε το κινητό του και πήραμε την τροχαία. Τελικά παρότι πονούσε ο Τερζής, αλλά τελικά δεν είχε κάτι. Όλος ο κόσμος με στήριξε και τον ευχαριστώ. Ούτε στον χειρότερο εχθρό μου να μην τύχει αυτό που μου έτυχε»

Για την Εθνική Ελλάδος και για το τι δεν πήγε καλά: «Θα σου επιγραμματικά τι έχει συμβεί. Πήρα στην Εθνική ομάδα τον Μπασινά και τον Γιαννακόπουλο. Τα παιδιά ήξεραν κάποια πράγματα για την Εθνική, μιας και ήξεραν πράγματα. Εγώ δεν στέκομαι στην κριτική που έγινε τότε, αλλά στέκομαι στο τώρα. Ο Μπασινάς με τον Γιαννακόπουλο ξεκινάνε την καριέρα τους και δεν γίνεται να μιλάμε έτσι γι΄ αυτούς ακόμα και τώρα. Με στεναχωρεί αυτό».

Για το ότι τον κατηγορούσαν ότι είχε κακή σχέση με τους παίκτες στα αποδυτήρια: «Εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με τα παιδιά. Εμείς βάλαμε κανόνες στην Εθνική. Τους είπαμε ότι όποιος δεν μπορεί να σηκωθεί να φύγει, μιας και εμείς βάλαμε στόχο την πρόκριση. Ο Παπασταθόπουλος από την πρώτη στιγμή που πήγαμε έκανε παρόμοιες δηλώσεις. Υπήρχε ένας τρόπος λειτουργίας στην Εθνική που χρειαζόταν αλλαγή. Υπήρχαν παιδιά που λειτουργούσαν με άλλο τρόπο. Για να αλλάξει αυτό χρειαζόμασταν και την βοήθεια τον από πάνω. Τους είπαμε: «Έχουμε δει τι πρόβλημα υπάρχει και θέλουμε να το αλλάξουμε. Πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις». Το λάθος το δικό μου ήταν ότι έπρεπε να λειτουργήσω διαφορετικά. Υπήρχαν παιδιά που ήταν εκτός Εθνικής που με έβριζαν που δεν τους καλούσα, όπως ο Τοροσίδης και ο Μήτρογλου. Εγώ δίνω πολλές ευκαιρίες επειδή είναι παιδιά. Με τα παιδιά της Εθνικής μιλάω κανονικά. Εγώ είχα αποφασίσει να καλέσω και τον Παυλίδη και τα άλλα παιδιά.

Η συνέχεια ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected