Κατηγορίες
Αθλήματα

Διπλή Εθνική νίκη!

Εξαιρετικά νέα έρχονται από την Βιέννη, όπου αυτή την ώρα συνεδριάζει η εκτελεστική επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Χάντμπολ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του e-handball το Έθνος μας κατάφερε να εξασφαλίσει δύο μεγάλες διοργανώσεις Beach Handball για το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πρόκειται για τον έναν από τους δύο προκριματικούς ομίλους του ΕURO 2021 που θα διεξαχθεί 3-5 Ιουλίου 2020 στο Αvant Garde Sports Club στην Καρδία Θεσσαλονίκης με την Εθνική Ανδρών να διεκδικεί την πρόκριση της στην τελική φάση και τα EBT Finals που θα πραγματοποιηθούν 4-7 Ιουνίου 2020 στην Λάρνακα.

Το e-handball σας είχε ενημερώσει για την υποψηφιότητα της Ελλάδας σχετικά με την διοργάνωση, αλλά και το ενδιαφέρον του Αvant Garde Sports Club που είναι επίσημο προπονητικό κέντρο των Εθνικών ομάδων Beach Handball.

Το Αvant Garde Sports Club είχε αναλάβει με επιτυχία δύο μεγάλες διοργανώσεις Beach Handball τα EBT Finals το 2014 και το 2016 που συνοδεύτηκαν από μεγάλες διακρίσεις για τα ελληνικά χρώματα με χρυσό και χάλκινο από τον ΓΑΣ Κιλκίς και ασημένιο από τον Σπάρτακο.

Αναφορικά με την υποψηφιότητα της Λάρνακας για το ΕΒΤ Finals αξίζει να σημειωθεί ότι οι Κύπριοι έκαναν μια εξαιρετική παρουσίαση και κατάφεραν να πείσουν αρχικά την επιτροπή beach handball που έκανε θετική εισήγηση και στην συνέχεια και την εκτελεστική, παρότι η Μόσχα θεωρούνταν μεγάλο φαβορί να αναλάβει την διοργάνωση.

Οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένεται να υπάρξουν αύριο από την ιστοσελίδα της ΕHF.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected