Ποδόσφαιρο Κόσμος

Φυλάκιση χωρίς κανένα ελαφρυντικό για τον Σέρχιο Κόκε!

«Άγρια» τροπή έλαβε για τον Σέρχιο Κόκε η υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην οποία εμπλέκεται.

Όπως αναφέρει το Sportime, την Πέμπτη (21/11) το δικαστήριο της Μάλαγα αποφάσισε (κατόπιν πρότασης του ανακριτική) την προφυλάκιση του πρώην ποδοσφαιριστή του Άρη, καθώς δεν του αναγνωρίστηκε κάποιο ελαφρυντικό. Αυτό σημαίνει ότι θα παραμείνει κρατούμενος μέχρι η υπόθεση να εκδικαστεί.

Θυμίζουμε οτι ο Κόκε θεωρείται ως ένας από τους «εγκεφάλους» του κυκλώματος το οποίο διακινούσε ναρκωτικά, όπλα και πολυτελή οχήματα.

Ο Ισπανός κατηγορείται για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, εγκλήματα κατά της δημόσιας υγείας και παράβαση του νόμου για τα ναρκωτικά.

Μεταξύ των προφυλακισθέντων είναι ο αδελφός του Κόκε, αλλά και ακόμη τέσσερα άτομα. Μάλιστα στον Ισπανό δεν ορίστηκε καν εγγύηση, ενώ κινδυνεύει με φυλάκιση έως 17 ετών.

Θυμίζουμε οτι ο παλαίμαχος άσος συνελήφθη την Τρίτη (19/11) μετά από τεράστια επιχείρηση της Αστυνομίας, με την ονομασία «Maskoke» στην οποία έλαβαν μέρος 150 αστυνομικοί! Η επιχείρηση πραγματοποιήθηκε σε διάφορες πόλεις της Ισπανίας (Μάλαγα, Σεβίλλη, Γρανάδα) και συνελήφθησαν τουλάχιστον 11 άτομα.

Μετά από ταυτόχρονες εφόδους, κατασχέθηκαν συνολικά ένας τόνος χασίς, όπλα και μεγάλα χρηματικά ποσά.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected