Basket

Νέο ρεσιτάλ του Giannis, σημείωσε 11/11 δίποντα! (vid)

Οι Μπακς έχουν πάρει για τα καλά μπροστά και έδωσαν ένα ακόμα σόου στην Ατλάντα. Με πρωταγωνιστή… ποιον άλλον; Τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, που πολύ απλά δεν έχει αντίπαλο ούτε φέτος.

Σκόραρε 33 πόντους με 11/11 δίποντα, 1/6 τρίποντα, 8/13 βολές, 11 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 1 κλέψιμο και 1 κόψιμο σε 30 λεπτά συμμετοχής, έχοντας +30 πόντους και +10 ριμπάουντ για 8η φορά στους τελευταίους 9 αγώνες!

Όπως αναφέρει το basketa.gr, ήταν η 9η φορά που ο Γιάννης τελείωσε φέτος έναν αγώνα με τουλάχιστον 30 πόντους και 10 ριμπάουντ και τόσες πολλές φορές δεν έχει ξεπεράσει κανείς αυτά τα όρια φέτος στο ΝΒΑ. Επίσης, με αυτή τη νίκη τους οι Μπακς έφτασαν τις πέντε συνεχόμενες και συμπλήρωσαν ρεκόρ 8-2 εκτός έδρας, το καλύτερο στο πρωτάθλημα ως τώρα.

Το μόνο κακό για τους Μπακς ήταν ότι έχασαν μια μεγάλη διαφορά στο τέλος και επέτρεψαν στους Χοκς να πιστέψουν ότι θα μπορούσαν να πετύχουν την ανατροπή. “Αν θέλουμε να είμαστε πραγματικά καλή ομάδα, πρέπει να κερδίζουμε εκτός έδρας. Δεν έχει σημασία πού παίζουμε, όσο δίνουμε στους εαυτούς μας την ευκαιρία να πετυχαίνουμε νίκες κάθε βράδυ”, δήλωσε ο Γιάννης.

Ο Έρικ Μπλέντσο ήταν επίσης πολύ καλός για τους Μπακς σκοράροντας 28 πόντους, ενώ από τους Χοκς ο Ντ’Αντρέ Χάντερ πέτυχε ατομικό ρεκόρ για φέτος με 27 πόντους και ο Τρε Γιανγκ πρόσθεσε άλλους 25.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected