Κατηγορίες
Football League

Ακλόνητος στην κορυφή ο ΑΟ Τρίκαλα, πέρασε και από την Ηγουμενίτσα!

Mετά από μια ακόμη θετική εμφάνιση, τα Τρίκαλα πανηγύρισαν τη νίκη στην Ηγουμενίτσα και παραμένουν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός της αναμέτρησης ήταν αρκετά κακός με τις δύο ομάδες να μην έχουν κάποιες σημαντικές στιγμές στο αντίπαλο τέρμα. Στο δεύτερο μέρος όμως η εικόνα του αγώνα άλλαξε άρδην καθώς σημειώθηκαν τρία τέρματα.

Πρώτα στο 54′ ο Σταματής με πλασέ έκανε το 0-1 για τα Τρίκαλα, με τους γηπεδούχους να… απαντούν άμεσα και να ισοφαρίζουν στο 59′ με τον Κολλά στην αντεπίθεση. Οι φιλοξενούμενοι όμως, κατάφεραν να φύγουν με το διπλό από την έδρα του Θεσπρωτού με τέρμα του Παπαγεωργίου στο 77′, διαμορφώνοντας το τελικό 1-2.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο theball.gr

Συνθέσεις

Θεσπρωτός: Κωνσταντάκος, Καρβούνης, Νόνης, Σερβιλάκης, Βιγιαφάνιε, Κολτσίδας, Γώγος (72΄Κωνσταντίνου), Ραμίρες (80΄Κατσής), Κολλάς, Δημήτρουλας, Ευθυμίου (69΄Γκίκας).

Τρίκαλα: Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Γιαννίτσης , Οικονομόπουλος, Ριζογιάννης, Τεγούσης, Πελάεθ (90΄Πέλκας), Παπαγεωργίου, Λώττας (64΄Τσίπρας), Σταματής (80΄Βέρτζος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected