Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Πολύ σκληρή για να πεθάνει η Σίτι! (vid)

H Mάντσεστερ Σίτι βρέθηκε πίσω στο σκορ από την Τσέλσι, αλλά την κέρδισε 2-1 εντός έδρας και την προσπέρασε στη βαθμολογία.

Η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ, άνοιξε το σκορ στο 21′ με τον Καντέ, όμως στο 29′ ο Ντε Μπράινε ισοφάρισε και ο Μάχρεζ στο 37′ με υπέροχη ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Η Σίτι έτσι παρέμεινε εννέα πόντους πίσω από τη Λίβερπουλ και έναν πίσω από τη Λέστερ, αφήνοντας σε δύο πόντους απόσταση την Τσέλσι.

Το ματς ξεκίνησε με πολύ δυνατό ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω – κάτω και με ευκαιρίες να υπάρχουν εκατέρωθεν. Στο 21′ ο Νγκολό Καντέ άνοιξε το σκορ για λογαριασμό της Τσέλσι με ωραίο σουτ. Ωστόσο η Μάντσεστερ Σίτι αντέδρασε άμεσα, ισοφάρισε με σουτ του Κέβιν Ντε Μπρούινε στο 29′, το οποίο κόντραρε και στον Ζουμά. Στο 37′ ο Μάρεζ, με εκπληκτική ατομική ενέργεια, έβαλε τη Σίτι σε θέση οδηγού. Το 2-1 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός της αναμέτρησης δεν έπεσε, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Ωστόσο το μοναδικό γκολ που επετεύχθη από τον Ραχίμ Στέρλινγκ, δεν μέτρησε αφού ο Άγγλος βρισκόταν σε θέση οφσάιντ, με το τελικό αποτέλεσμα να παραμένει ως το τέλος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected