Super League 1

Αλώβητος στην Τρίπολη ο Βόλος

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε το ματς στην Τρίπολη, που διεξήχθη κάτω από βροχή.

Ο Αστέρας Τρίπολης είχε κατοχή και φάσεις μέχρι την αποβολή του Τασουλή στο 54′, χρονικό σημείο από το οποίο ο Βόλος ήλεγξε καλύτερα τον ρυθμό του αγώνα.

Το ματς ξεκίνησε με τον Αστέρα Τρίπολης να μεταφέρει το παιχνίδι στην περιοχή του Βόλου. Χαρακτηριστικό της κυριαρχίας των γηπεδούχων είναι ότι η κατοχή είχε φτάσει στο πρώτο τέταρτο στο 77%.

Ωστόσο, καμία φάση δεν ήταν ικανή για να ανοίξει το σκορ.

Στο 19′ ο Χαουρέγκι είδε την κεφαλιά του να μην ανησυχεί τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Ο Ριέρα δοκίμασε το πόδι του στο 27′ αλλά κατέληξε κόρνερ ύστερα από κόντρα. Έτσι, το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε δίχως τη μεγάλη φάση και με 6-0 τελικές για τον Αστέρα.

Στο δεύτερο 45λεπτο, οι Αρκάδες ήταν αυτοί που πίεζαν και πάλι για το γκολ, όμως ο Ζοάο στο 49′ είδε την προσπάθειά του να περνάει άουτ.

Πάνω που οι Αρκάδες ανέβαζαν στροφές η κόκκινη του Τασουλή άλλαξε τις ισορροπίες στο 54′.

Aπό εκεί και πέρα, οι δύο προπονητές ανακάτεψαν την τράπουλα. Αλλαγές και αρκετές διακοπές στο ματς, οδήγησαν τους παίκτες να μη βρίσκουν ρυθμό, να μη δημιουργούν φάσεις και έτσι το ματς ολοκληρώθηκε χωρίς γκολ.

Συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Τασουλής, Βαλιέντε, Σουάρεθ, Καπίγια, Μπόρχα Φερνάντεθ, Ριέρα (60’ Μαρτίνες), Σίτο (79’ Μουνάφο), Λουίς Φερνάντεθ, Χαουρέγκι (68’ Μαρκ Φερνάντεθ).

Βόλος (Χουάν Φεράντο): Μελίσσας, Δημόπουλος, Φεράρι, Τσίκα, Ντεντάκης, Τσοκάνης, Μαξ, Ζοάο (87’ Λύρατζης), Τόρες (90+4’ Ατιγιάτ), Γέντρισεκ (45+1’ Τσαούσης), Μάντζης.

*φωτ. και φιλμ αγώνα από το arcadiasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected