Κατηγορίες
Football League

“Έκλεψε” τον βαθμό στο τέλος ο Ιωνικός!

Αν και ήταν καλύτερος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, ο Ολυμπιακός Βόλου είδε τον διαιτητή Γκάμαρη να δίνει ένα πέναλτι υπέρ του Ιωνικού στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα οι δύο ομάδες να μοιραστούν βαθμούς μετά το τελικό 1-1.

Ο Πόζογλου ήταν ο σκόρερ για τους «ερυθρόλευκους» που διαμαρτύρονται και για τη φάση του 70΄, θεωρώντας ότι η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή της εστίας του Κουρεπίνη μετά από πλασέ του Σκοπελίτη.

Ο σχετικά επιβαρυμένος αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της Νεάπολης, εξαιτίας της πρωινής βροχόπτωσης που σημειώθηκε στον Βόλο, οδήγησε τους παίκτες των δύο ομάδων σε ένα δυνατό παιχνίδι, με τον διαιτητή Γκάμαρη να επιτρέπει βέβαια να γίνει κάτι τέτοιο, ειδικά σε φάσεις που θα μπορούσε να δείξει τόσο παράβαση όσο και κάρτες στην πλευρά του Ιωνικού.

το φιλμ του αγώνα στο magnesianews.gr

Συνθέσεις

Ολυμπιακός Βόλου (Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης (59΄ Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (81΄Κόλα).

Ιωνικός (Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκοτσούλιας, Τιεντσέ, Καλλέργης (57΄ Παπατζίκος), Κρητικός, Σμυρλής (57′ Μακρίδης), Μάναλης (67′ Βλαχομήτρος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected