Κατηγορίες
Super League 1

“Λευκή” ισοπαλία στη Χαλκιδική

Η Νίκη Βόλου μπορεί να μην επιστρέφει με τους τρεις βαθμούς από την Τρίγλια, όμως για δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς παραμένει αήττητη και για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα δεν δέχεται γκολ.

Το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη παρά τις πολλές και σημαντικές απουσίες, επιστρέφει με τον βαθμό της ισοπαλίας από τη Χαλκιδική και βλέπει με αισιοδοξία το μέλλον της καθώς ακολουθούν δύο αγώνες στην έδρα της, με Ασπρόπυργο και Καβάλα.

Παρά το «λευκό» πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες προσπάθησαν να φανούν απειλητικές και να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να φτάσουν με αξιώσεις στα αντίπαλα καρέ. Στο 10’ ο Ροχάνο δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή στην όμορφη σέντρα του Κρουθ από τα δεξιά ενώ στο 23’ η απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ του Γκαρσία κατέληξε στα χέρια του Παλαβράκη. Ένα λεπτό αργότερα οι γηπεδούχοι θα φτάσουν μία ανάσα από το γκολ όταν σε σέντρα του Ντούνγκα, ο Αλιατίδης θα κόψει τελευταία στιγμή την μπάλα πριν φτάσει στον αμαρκάριστο Παπαδημητρίου που περίμενε να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Ροχάνο θα χάσει μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, σε κάθετη του Γκαρσία, με τον Παλαβράκη να λέει «όχι» στον Αργεντινό. Στο 32’ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο 1-0, με το σουτ του Ντούνγκα από καλή θέση να περνά δίπλα από δεξί δοκάρι της εστίας του Αποστολίδη. Η Νίκη απάντησε στις τελικές προσπάθειες με σουτ του Καπού στο 40’ που έβγαλε εύκολα ο Παλαβράκης.

Η Νίκη Βόλου μπήκε με περισσότερη διάθεση στο δεύτερο ημίχρονο, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία, πέρα από δύο φάσεις που ο Ροχάνο δεν σημάδεψε σωστά. Παρά την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο της μεσαίας γραμμής το συγκρότημα του Στάικου Βεργέτη δεν βρήκε τους διαδρόμους προς τα αντίπαλα καρέ. Η πρώτη καλή στιγμή για τους φιλοξενούμενους καταγράφηκε στο 59’ με το σουτ του Κρουθ να περνά ψηλά άουτ. Στο 65’ ο Γκαρσία εκτέλεσε κόρνερ με τον Ροχάνο να παίρνει την κεφαλιά όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι περνώντας πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Τρία λεπτά αργότερα η Νίκη έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία να προηγηθεί. Ο Ροχάνο αιφνιδιάστηκε από το λάθος του Μιλκούδη και δεν έπιασε γεμάτα το σουτ από θέση βολής, στέλνοντας την μπάλα αδύναμα στην αγκαλιά του Παλαβράκη. Οι γηπεδούχοι απείλησαν στο 75’ όταν σε σέντρα του Ζορμπά ο Παπαδημητρίου πήρε την κεφαλιά, χωρίς όμως να ανησυχήσει τον Αποστολίδη.

το φιλμ του αγώνα στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Τρίγλια (Κ. Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Σγουρής, Μιλκούδης, Κουρέλλας, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου (84’Αμαραντίδης), Ευθυμιάδης (65’ Έππας), Ζορμπάς (91’ Μαντζίρης), Ντούνγκα, Λεμονής

Νίκη Βόλου (Στ. Βεργέτης): Αποστολίδης, Σ. Κυριακίδης, Παγώνης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπιτσάκος, Ιορδανίδης (60’ Κ. Κυριακίδης), Κρουθ, Γκαρσία, Καπός (85’ Μασκουνιάν), Ροχάνο

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected