Κατηγορίες
Super League 1

Όλα δείχνουν “διαζύγιο” με Κωστένογλου!

Η ΑΕΚ το αποφάσισε, «τελειώνει» τον Νίκο Κωστένογλου και προχωρά άμεσα σε πρόσληψη προπονητή!

Όπως αναφέρει το Sportime, η ισοπαλία με τον Αρη, ήταν τελικά το αποτέλεσμα που ανάγκασε τους «κιτρινόμαυρους» να ξεκαθαρίσουν οριστικά του θέμα του προπονητή.

Οι καλές ημέρες με τον Νίκο Κωστένογλου ήταν τον πρώτο μήνα. Με καλά αποτελέσματα και καλές σχέσεις με τους παίκτες. Οσο περνούσε ο καιρός, το μεγάλο πρόβλημα της ΑΕΚ γινόταν ακόμη πιο εμφανές. Και έτσι αποφασίστηκε πια μετά τον Μιγκέλ Καρντόσο, να «τελειώσει» άμεσα και ο Ελληνας προπονητής.

Και η ΑΕΚ άμεσα να προχωρήσει σε πρόσληψη προπονητή για την συνέχεια της χρονιάς. Μπορεί ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς να είναι ο μεγάλος, αλλά πολύ δύσκολος στόχος, ωστόσο στην Ενωση μελετούν κάθε καλή περίπτωση.

Οι σκέψεις της ΑΕΚ

Ο Ιλια Ιβιτς αναζητά προπονητή και δεν αποκλείεται να τον έχει στον πάγκο της η ΑΕΚ, είτε στο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρήτη, είτε αμέσως μετά. Ο χρόνος πιέζει, οι ανάγκες της ΑΕΚ είναι μεγάλες και ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής αναζητά την καλύτερη δυνατή λύση για μόνιμο προπονητή στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Κωστένογλου συμφώνησε να παραμείνει στην θέση του μέχρι να βρει η ΑΕΚ προπονητή. Δείχνοντας για ακόμη μια φορά ότι σέβεται την επιλογή και την απόφαση της Ενωσης και ότι βάζει το καλό του συλλόγου πάνω από όλα.

Μένει πλέον να φανεί αν ο… επόμενος θα είναι όντως μόνιμη λύση, είτε ξανά σε προσωρινό επίπεδο με τον Ιβιτς να συνεχίζει να ψάχνει τον μόνιμο για το καλοκαίρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected