Κατηγορίες
Ακαδημίες Ημαθίας

Ακαδημία Άγιαξ Ημαθίας : Μόνο κέρδη για γονείς και παιδιά από την ομιλία του Αχιλλέα Υφαντίδη (photos+vid)

Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και ένα από τα πιο σημαντικά θέματα που “αγγίζουν” το σύγχρονο ποδόσφαιρο, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σήμερα οι γονείς και οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της Ακαδημίας Άγιαξ Ημαθίας.

Ο Αχιλλέας Υφαντίδης, Ψυχολόγος – Επικοινωνιολόγος, επιστημονικός συνεργάτης τα τελευταία χρόνια στις Σχολές Προπονητών UEFA της ΕΠΟ αλλά και των μικρών Εθνικών Ομάδων, κλήθηκε να αναπτύξει μια σειρά από ζητήματα που αφορούν τη σωστή επικοινωνία ανάμεσα στους προπονητές των Ακαδημιών, τους μικρούς ποδοσφαιριστές αλλά και τους γονείς αυτών.

Ο Ναουσαίος στην καταγωγή επιστήμονας, εξαιρετικός χειριστής του λόγου και ιδιαίτερα επικοινωνιακός προς το ακροατήριο, ανέλυσε σημαντικότατα θέματα που αφορούν απόλυτα μια Ακαδημία, με κύριο στόχο να αφυπνίσει αλλά και να δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους γονείς, που έχουν εμπιστευτεί τα παιδιά τους σε μια ποδοσφαιρική Ακαδημία.

Επιπλέον, η σημερινή παρουσίαση, που έλαβε χώρα στη Gallery Παπατζίκου στη Βέροια, είχε επίσης στόχο να δώσει συγκεκριμένες κατευθύνσεις στους προπονητές, οι οποίοι είναι οι κύριοι εκφραστές της λειτουργίας που θα πρέπει να διέπει μια Ακαδημία αλλά και θεματοφύλακες της εξέλιξης των ποδοσφαιριστών μέσα από παράλληλο συσχετισμό της σωστής εκμάθησης αλλά και της συμπεριφοράς μέσα στο σύνολο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι παρευρισκόμενοι απέσπασαν πολύ σημαντικές πληροφορίες και ιδιαίτερα ερεθίσματα για το μέλλον και ευχόμαστε τέτοιου είδους πρωτοβουλίες να λάβουν όλες οι Ακαδημίες όλων των αθλημάτων στο νομό.

δείτε τις φωτογραφίες και ένα μικρό απόσπασμα από την ομιλία του Αχιλλέα Υφαντίδη :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected