Διάφορα - Συνεργάτες

Πέντε χρόνια Εθελοντές Δότες Μυελούν των Οστών, πέντε χρόνια προσφορά στον συνάνθρωπο!

Πριν από πέντε χρόνια ακριβώς (Νοέμβριος 2014) μια παρέα φίλων, συναδέλφων στην αστυνομία αλλά και άγνωστων συμπολιτών στο νομό Ημαθίας ξεκίνησαν δειλά την προσπάθεια, με στόχο τότε τη βοήθεια σε μικρό φίλο που αρρώστησε σοβαρά.

Πέντε χρόνια μετά, οι Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών έχουν γίνει μια μεγάλη σύμπραξη ανθρώπων, μια αλυσίδα καλύτερα, που υψώνει πλέον το ανάστημα κόντρα στον καρκίνο και στη λευχαιμία.

Εμείς ευχόμαστε να τα χιλιάσουν και το έργο των ανθρώπων που δίνουν καθημερινά τη μάχη, να γίνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές ώστε να μη χαθεί κανείς ασθενής.

Συγχαρητήρια σε όλους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“ΔΙ.ΑΣ. ΗΜΑΘΙΑΣ : Φεβρουάριος-Νοέμβριος 2014.

Ξεκινήσαμε την προσπάθεια να βοηθήσουμε τον μικρό μας φίλο που αρρώστησε και κάναμε την αρχή να γίνουμε ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.

Μετά 5 χρόνια συνάδελφοι, φίλοι, γνωστοί και άγνωστοι συμπολίτες μας στο Ν. Ημαθίας αλλά και σε γειτονικούς νομούς έχουν προστεθεί στην μεγάλη ομάδα του “ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ” πλησιάζοντας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ σε όλη την χώρα τους 100.000 εγγεγραμμένους ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΔΟΤΕΣ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ.

Αμέτρητες δράσεις ενημέρωσης αλλά και βοήθειας δίνοντας ΑΙΜΑ+ΑΙΜΟΠΕΤΆΛΙΑ και οικονομική βοήθεια σε συνανθρώπους μας που μας χρειάστηκαν!

Όταν ξεκινήσαμε οι συμβατοί δότες ηταν 24 και σήμερα 69. Συμπέρασμα;

Όπου υπάρχει ΑΓΑΠΗ προς τον συνάνθρωπο μας όλα είναι ΔΥΝΑΤΑ. Το σύνθημα μας;

ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΘΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΣΘΕΝΗΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΥΜΒΑΤΌΣ ΔΟΤΗΣ.

ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΟΛΟΥΣ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected