Κατηγορίες
Basket

Σπουδαία βραδιά για τον Ολυμπιακό, έγραψε ιστορία ο Σπανούλης!

Ο Ολυμπιακός ήταν απλά εντυπωσιακός στο δεύτερο ημίχρονο και …φόρεσε το καλό του κοστούμι για να επικρατήσει της Αρμάνι για την 11η αγωνιστική της Ευρωλίγκα

Η ομάδα του Πειραιά έδειξε για ακόμη μία φορά βελτιωμένη εικόνα και κατάφερε να επικρατήσει της Αρμάνι Μιλάνο με 91-70. Οι «ερυθρόλευκοι» ξεπέρασαν τα προβλήματα που του δημιούργησε η Αρμάνι στο πρώτο μέρος και τελειώνοντας την αναμέτρηση με 63% στα δίποντα απλά κυριάρχησε στο δεύτερο μέρος. Κορυφαίος της αναμέτρησης ήταν ο Νικόλα Μιλουτίνοφ με 13 πόντους, 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα,ενώ ο Κώστας Παπανικολάου ήταν κομβικός στο πρώτο μέρος, κυρίως, τελειώνοντας την αναμέτρηση με 17 πόντους.

Τέλος, ο Σπανούλης ζεστάθηκε στο δεύτερο εικοσάλεπτο και σταμάτησε στους 14 πόντους, ενώ σημαντική συνεισφορά στο καλό διάστημα των γηπεδούχων είχαν Πολ και Μπόλντουιν. Από την άλλη, η Αρμάνι, εμφανίστηκε στο γήπεδο μόνο για ένα ημίχρονο και μοιραία γνώρισε ακόμη μία ήττα με τον Σέρχι Ροντρίγκεζ να ξεχωρίζει με 14 πόντους.

το φιλμ του αγώνα στο basketblog.gr

Τα δεκάλεπτα: 15-19, 40-37, 71-53, 91-70

Αναλυτικά στατιστικά ΕΔΩ

Έγραψε ιστορία ο Σπανούλης, έγινε ο πρώτος σε ranking στη Euroleague! 

Πρώτος σε ακόμα μία κατηγορία στη Euroleague είναι ο Βασίλης Σπανούλης που πλέον βρίσκεται στην κορυφή στο PIR της Euroleague.

Με τους 17 πόντους στο σύστημα αξιολόγησης που πήρε σήμερα κόντρα στην Αρμάνι, ο αρχηγός των Πειραιωτών έφτασε τους 3900 (12.46 μ.ο.) και ξεπέρασε τον Ναβάρο, ο οποίος έχει συγκεντρώσει 3890 (11.41 μ.ο), ενώ την πεντάδα συμπληρώνουν οι Δημήτρης Διαμαντίδης (3806), Ρέγιες (3753) και Γιανκούνας (3667).

Να θυμίσουμε πως ήδη ο Σπανούλης είναι πρώτος στις ασίστ στην ιστορία της διοργάνωσης και αναμένεται να γίνει και πρώτος σκόρερ στην ιστορία της Euroleague.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected