Football League

“Απέδρασε” στις καθυστερήσεις το Αιγάλεω! (photos)

Μετά από ένα κακό παιχνίδι, με πολλά φάουλ και ελάχιστες αξιόλογες φάσεις, ο Θεσπρωτός ηττήθηκε με 0-1 από το Αιγάλεω στο Στάδιο Ηγουμενίτσας, για την 10η αγωνιστική της Φούτμπολ Λιγκ.

Το χαμένο πέναλτι στο 66΄ και το γκολ του Αιγάλεω στο 90΄, οι δύο κομβικές φάσεις που οδήγησαν τον Θεσπρωτό στην εντός έδρας ήττα.

Το Αιγάλεω παραλίγο να προηγηθεί από τα αποδυτήρια, αφού μόλις στο 1ο λεπτό ο Κωνσταντάκος χρειάστηκε να επέμβει σωτήρια, στο πλασέ του Ροτζέριο μέσα από την περιοχή του Θεσπρωτού. Παρά την γενική υπεροχή του, ο Θεσπρωτός στο πρώτο μέρος δεν κατάφερε να δημιουργήσει τη μεγάλη φάση, με το Αιγάλεω να έχει δύο καλά σουτ, από τους Τσιλιγκίρη και Σταματάκη έφυγαν άουτ, ενώ την ίδια κατάληξη είχε και η προσπάθεια του Κολλά, με σουτ έξω από την περιοχή.

Στο 44΄ ο Τσιλιγκίρης, με απευθείας χτύπημα φάουλ απείλησε την εστία του Θεσπρωτού, αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι, με το 0-0 να είναι αποτέλεσμα ημιχρόνου. Με την έναρξη του β΄ μέρους Χατζηιωαννίδης και Γώγος είχαν δύο απειλητικά σουτ, που έφυγαν όμως εκτός εστίας.

Στο 66΄ ο Θεσπρωτός κέρδισε πέναλτι για χέρι του Συριόπουλου, μετά από προσπάθεια του Ραμίρεζ, όμως ο Ευθυμίου που ανέλαβε την εκτέλεση, νικήθηκε από τον Σικαλιά. Ο Θεσπρωτός έχασε έτσι από τα έντεκα βήματα τη μεγαλύτερη του ευκαιρία στο ματς να προηγηθεί. Η ομάδα της Αθήνας ήταν αυτή που χαμογέλασε στο τέλος.

Ο Καρβούνης στο 90΄ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη, για χέρι στα όρια της μεγάλης περιοχής του Θεσπρωτού. Ο Τσιλιγκίρης δεν άφησε χαμένη την ευκαιρία και με γλυκιά εκτέλεση φάουλ, πέρασε τη μπάλα πάνω από το κιτρινόμαυρο τείχος, πετυχαίνοντας το γκολ-τρίποντο για τους Αιγαλεώτες. Ο Θεσπρωτός με αυτή την ήττα, ολοκλήρωσε το ζευγάρι των εντός έδρας αγώνων που είχε χωρίς πόντο, χάνοντας έδαφος στο βαθμολογικό πίνακα της FL.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Ρότσα): Κωνσταντάκος, Δημήτρουλας, Σερβιλάκης, Νόνης, Καρβούνης, Βιγιαφάνιε, Ραμιρεζ (85΄Βασ. Κωνσταντίνου), Γώγος, Ευθύμιου (66΄ Μπίκας), Κολλάς (80΄ Κολτσίδας), Ντάλα Κοστα

Αιγάλεω (Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Συριοπουλος, Παπανικόλας, Τσίτσαρης, Χατζηιωαννίδης (75΄Φαρινόλα), Σταματάκης (74΄ Μπαξεβάνου), Ροτζέριο (90′ Τσαφταρίδης), Λάμπρου, Τσιλιγκιρης

φωτογραφίες του αγώνα στο theball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected