Super League 2

Χωρίς σκορ στη Δράμα, χαμένοι και οι δύο

Από έναν πόντο πήραν Δόξα και Λεβαδειακός στην αναμέτρηση στην Δράμα με τις δύο ομάδες να είναι χαμένες από το αποτέλεσμα αυτό.

Η ομάδα της Βοιωτίας ήταν πιο δραστήρια στο ματς, είχε αριθμητικά τις περισσότερες ευκαιρίες ωστόσο δεν κατάφερε να τις μετουσιώσει σε κάποιο τέρμα. Η Δόξα δεν κατάφερε να πάρει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο παιχνίδι και δεν έκανε συνολικά καλή εμφάνιση. Το ισόπαλο 0-0 βάσει εικόνας αφήνει ικανοποιημένους τους «μαυραετούς» οι οποίοι δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν πολλές σημαντικές ευκαιρίες προς την εστία του Μπάγιτς.

Το αποτέλεσμα φέρνει τους Δραμινούς στην 6η θέση και τους 10 βαθμούς, ενώ οι Βοιωτοί έχουν 8 και βρίσκονται στην 10η. Αξίζει να αναφερθεί πως οι «μαυραετοί» έχουν παίξει τέσσερα παιχνίδια μέσα στην έδρα τους και δεν έχουν καταφέρει να κερδίσουν σε κανένα.

Συνθέσεις

Δόξα Δράμας (Κώστας Ανυφαντάκης): Μένκα, Παπαργυρίου, Μαρκοπουλιώτης, Οικονόμου (86′ Περέγιο), Κρητικός, Πλέγας (68′ Πινδώνης), Ρόβας (68′ Αργυρόπουλος), Ιωαννίδης, Κουκόλης, Σιώπης, Χάμοντ

Λεβαδειακός (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Αργυρόπουλος, Άνγκουα, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης (63′ Μάντζιος), Ιωαννίδης, Συμελίδης, Καστιγιόν (71′ Κόναν).

*φωτ. sportdrama.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected