Super League 1

“Τσίμπησε” βαθμό στο “Κλεάνθης Βικελίδης” η Λαμία, έχασε τα άχαστα ο Άρης!

Οι «κίτρινοι» έχασαν ένα ολόκληρο ημίχρονο και παραχώρησαν ισοπαλία (1-1) στη Λαμία στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Πόσες ευκαιρίες θα σπαταλήσει ο Άρης την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο; Πόσους βαθμούς θα πετάξει στην έδρα του; Στα ερωτήματα αυτά θα πρέπει να βρουν απαντήσεις ο Μίχαελ Ένινγκ και οι παίκτες του. Οι οπαδοί του Άρη βρέθηκαν στο Κλεάνθης Βικελίδης, προκειμένου να συμπαρασταθούν στην αγαπημένη τους ομάδα, που με νίκη στο σημερινό παιχνίδι θα ανέβαινε στη τρίτη θέση της βαθμολογίας.

Είδαν όμως τον Άρη να σπαταλάει ένα ημίχρονο, σχεδόν, ενώ στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης ήταν καλύτερος, είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε όμως να σκοράρει. Φυσικά, όπως σχεδόν συμβαίνει κάθε φορά στον Άρη , οπότε χρειάστηκε τη βοήθεια της τύχης αυτή του γύρισε τη πλάτη. Έτσι έγινε και στο 67ο λεπτό., όταν το σουτ του Μπα σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων.

Ο Άρης δεν είχε τρόπο έκφρασης στην επίθεση, δύο σουτ από πλάγια θέση από τους Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα κατέληξαν στην εξωτερική πλευρά των δικτύων, ενώ η Λαμία ήταν επίσης απαιτητική στο παιχνίδι της, αναζητώντας το προβάδισμα.

το φιλμ του αγώνα ΕΔΩ

Συνθέσεις

Άρης (Μίχαελ Ένινγκ): Τσιλιγγίρης, Σάσα, Βέλεθ, Ροζ, Ματίγια, Μπα, Γκάμα, Φετφατζίδης (65’ Μανσίνι), Ντιγκινί (64’ Μαρτίνες), Λάρσον.

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδωρόπουλος, Βάντερσον, Πλιάτσικας, Αντέτζο, Δημούτσος, Ρόμανιτς, Μπεχαράνο (70’ Βασιλόγιαννης), Τουράμ, Τιρόνε (46’ Βύντρα), Καραμάνος (86’ Σάλιακας), Σκόνδρας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected