Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ξανά “θύμα” του Μέσι η Ατλέτικο! (vid)

Ο Λιονέλ Μέσι για μια ακόμα φορά έδειξε γιατί είναι ο απόλυτος σταρ της Μπαρτσελόνα οδηγώντας τους Καταλανούς στη νίκη (1-0) κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης

Οι Καταλανοί ήθελαν τη νίκη για να μείνουν στην κορυφή μαζί με την Ρεάλ Μαδρίτης αλλά τα βρήκαν σκούρα κόντρα στην εξαιρετικά στημένη ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε που ήξερε ποιους χώρους να κλείσει.

Όμως ο Αργεντίνος άσος μίλησε στο 88ο λεπτό και η Μπαρτσελόνα έφυγε με το διπλό και συνεχίζει να δίνει τη «μάχη» της με την Ρεάλ Μαδρίτης λίγες ημέρες πριν τη μεταξύ τους κόντρα στο Καμπ Νόου.

Το παιχνίδι ήταν ιδιαίτερα θεαματικό και ιδιαίτερα το α’ μέρος του. Οι Ροχιμπλάνκος άγγιξαν το γκολ με το παραλίγο αυτογκόλ του Φίρπο (7′), με το δοκάρι να τον σώζει. Επειτα ανέλαβε ο Τερ Στέγκεν με δύο απίθανες επεμβάσεις (20′, 40′). Ενδιάμεσα, Ερέρα (25′) και Ράκιτιτς (26′) έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ. Στο 43′ ο Πικέ ισοφάρισε τα δοκάρια.

Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε, η Μπάρτσα όμως έβγαλε δυνάμεις προς το φινάλε και ο Μέσι καθάρισε το τρίποντο. Ξεκίνησε την επέλαση (86′), έπαιξε το 1-2 με τον Λουίς Σουάρες και το τελείωσε ιδανικά με πλασέ από το ημικύκλιο στη δεξιά γωνία. Ηταν το 30ό γκολ του σε 39 αγώνες κόντρα στην Ατλέτικο σε όλες τις διοργανώσεις και φρόντισε ώστε στα 19 τελευταία μεταξύ τους για το πρωτάθλημα ανεξαρτήτου έδρας, η Μπάρτσα να παραμείνει αήττητη (14 νίκες, 5 ισοπαλίες).

Συνθέσεις

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγο Σιμεόνε): Ομπλάκ, Ερμόσο, Φελίπε, Τρίπιερ, Σαούλ, Ερέρα (87′ Λόντι), Κόκε, Παρτέι, Ζοάο Φέλιξ (66′ Βιτόλο), Κορέα (73′ Λεμάρ), Μοράτα

Μπαρτσελόνα (Ερνέστο Βαλβέρδε): Τερ Στέγκεν, Πικέ (83′ Ουμτιτί), Λενγκλέ, Σέρζι Ρομπέρτο, Φίρπο, Ράκιτιτς, Αρτούρ (73′ Βιδάλ), Ντε Γιονγκ, Γκριεζμάν, Μέσι, Λουίς Σουάρες.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected