Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Άνετη πρόκριση για τον Παναιτωλικό

Μετά από ένα “στείρο” πρώτο ημίχρονο, το οποίο έληξε χωρίς τέρματα, ο Παναιτωλικός “φόρτσαρε” στο δεύτερο και έφτασε στο ευρύ 5-1 κόντρα στον Ιάλυσο.

Έτσι, σε συνδυασμό με το 4-0 του πρώτου αγώνα, η ομάδα του Αγρινίου πήρε πανηγυρική πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

O αγώνας δεν επιδέχεται κριτικής, καθώς τόσο το σκορ του πρώτου ματς στη Ρόδο όσο και το γεγονός πως αμφότερες οι ομάδες δίνουν βαρύτητα στο πρωτάθλημα (δίνουν μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού) έδινε τυπικό χαρακτήρα στο σημερινό ματς.

Ειδικά το πρώτο 45λεπτο ήταν κάτι σαν…αγγαρεία, με τις μοναδικές φάσεις να καταγράφονται στο 27′ όταν ο Σερτζίνιο βρέθηκε σε καλή θέση, έκανε το σουτ με τον Γιαννακόπουλο να μπλοκάρει

και στο 40′ όταν ο Γιαννιώτης σούταρε και ο Χειμωνέττος έδιωξε δύσκολα στην αριστερή του γωνία.

Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ρυθμός του αγώνα ανέβηκε κατακόρυφα και σε συνδυασμό με την αδυναμία του Ιάλυσου να αντεπεξέλθει, οι Αγρινιώτες έφτασαν στο ευρύ 5-1.

Το σκορ άνοιξε στο 59′ ο Μπαΐροβιτς, ο Μιμίτο στην αμέσως επόμενη φάση διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και τέσσερα λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Τσελάι να σκοράρει για το 3-0.

Στο 73′ ο Μπαΐροβιτς πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (το κέρδισε ο Ντίαζ), με τον Ιάλυσο να μειώνει στο 77′ με “δράστη” τον Χρήστο Πεταυράκη.

Το τελικό 5-1 διαμόρφωσε ο Γιοβάνοβιτς στο 85ο λεπτό.

Συνθέσεις

Παναιτωλικός : Γιαννακόπουλος, Μπιάϊ, Ντουαρτέ, Λιάβας, Γιαννιώτης (61′ Σανιά), Γιοβάνοβιτς, Πάρρας, Ντάλσιο, Σιέντεντ (46′ Ταχάρ), Ρομάν (46′ Ντίαζ), Μπαϊροβιτς

Ιάλυσος Ρόδου : Χειμωνέττος Α. (46′ Ανδρούτσος), Τερζίου, Χειμωνέττος Κ., Μαραγκουδάκης, Νατσιόπουλος, Αυγενικού, Πετράκης (74′ Φράγκος), Γιώργου, Χατζηδίμπας, Τζελάι, Σερτζίνιο (50′ Πεταυράκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected