Κατηγορίες
Κύπελλο Ελλάδος

Πρόκριση χωρίς να φορτσάρει η Ξάνθη

Χωρίς να συναντήσει καμία δυσκολία, η Ξάνθη επικράτησε με 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας

Η ακρτική ομάδα πήρε εύκολα την πρόκριση για τη φάση των «16» του κυπέλλου Ελλάδας, αφού στον 2ο αγώνα για τον 5ο γύρο της διοργάνωσης επικράτησε στην έδρα της 3-0 του Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το 2-1 της νίκης του στο πρώτο ματς.

Η Ξάνθη άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό με τον Μπαριέντος και διπλασίασε τα τέρματά της στο 41΄ με τον Ντε Αμορίμ. Στο 49΄ οι γηπεδούχοι ανέβασαν το δείκτη του σκορ σε 3-0 με τον Στάρτζεον και επιβεβαιωσαν την ανωτερότητά τους παίρνοντας την πρόκριση για την επόμεη φάση της διοργάνωσης.

Συνθέσεις

Ξάνθη : Μπέντο, Λισγάρας, Καμαρά, Μαλεζάς, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77΄ Θυμιάνης), Εντουάρντο (65΄ Ντουρίτσκοβιτς), Μουλέν (79΄ Ντε Λούκας), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

Απόλλων Λάρισας : Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Καρρίκι, Κούλμπας, Σκούπρας, Μπρέμπος (70΄ Νύκταρης), Τασιούλης (46΄ Σιφναίος), Χατζής, Λίταινας, Ναζίμ, Μπαστακός (63΄ Γκουντρουμπής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected