Κατηγορίες
Γενικά

Σε έναν από τους πιο γνωστούς αγώνες ορεινού τρεξίματος ο Θωμάς Πουρλίδας

Σε έναν από τους πιο διάσημους αγώνες ορεινού τρεξίματος του κόσμου, στον Vibram Hong Kong 100 στις 19/01/2020, θα αγωνιστεί ο αθλητής της Vibram Hellas, Θωμάς Πουρλίδας.

Όπως αναφέρει το thrakisports, ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 19/01/2020 αποτελεί τον πρώτο αγώνα της χρονιάς, στα πλαίσια του Ultra-Trail World Tour, με συμμετοχή πλήθος δρομέων, πολλοί εκ των οποίων αποτελούν την elite του αθλήματος. Η διαδρομή, συνολικής απόστασης 103χλμ και 5300μ υψομετρικής ανάβασης, κινείται σε μία πανέμορφη ορεινή περιοχή, περιμετρικά του Hong Kong.

Ο Ημαθιώτης δρομέας βουνού θα αγωνιστεί στα πλαίσια ενός προσωπικού αγωνιστικού project, του WonderRun, το οποίο έχει ως στόχο την οικονομική ενίσχυση μέσω χορηγιών από εταιρίες, της Μονάδας Αυτιστικού Ατόμου ΕΛΠΙΔΑ , το οποίο στεγάζεται στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης. Αξίζει να σημειωθεί πως οι χορηγίες θα δοθούν απευθείας και εξολοκλήρου στο ίδρυμα, έπειτα από απόφαση του αθλητή.

Την προσπάθεια οικονομικής ενίσχυσης της Μονάδας μέσω του WonderRun, υποστηρίζουν η εταιρίες Efa Energy, ERGATIKAT, MetLife.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected