Κύπελλο Ελλάδος

Δεύτερη νίκη για τη Λαμία και πρόκριση στους “16”

Με δύο νίκες κόντρα στον Αιολικό της Γ Εθνικής, η Λαμία προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Η επικράτηση των Φθιωτών στη Μυτιλήνη απλοποίησε την κατάσταση για το σημερινό παιχνίδι, όπου οι γηπεδούχοι έπαιξαν όσο χρειάστηκε για να συνεχίσουν στο θεσμό.

Από την άλλη, ο Αιολικός πάλεψε στο μέτρο του δυνατού, ωστόσο ο βασικός στόχος για φέτος παραμένει η παραμονή στην κατηγορία.

Από τα πρώτα λεπτά της συνάντησης, οι Λαμιώτες πίεσαν τα καρέ του Σφύρλα και με τη συμπλήρωση 15 λεπτών, σημείωσαν δύο τέρματα.

Αρχικά στο 13′ όταν ο Βασιλόγιαννης έβγαλε από τα αριστερά τη σέντρα και ο Βλαχομήτρος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και δύο λεπτά αργότερα, ο Αλέξανδρος Καραγιάννης εκτέλεσε το κόρνερ, οι αμυντικοί έδιωξαν τη μπάλα, η οποία έφτασε στον Βασιλόγιαννη ο οποιος με φαλτσαριστό πλασέ εκτός περιοχής έκανε το 2-0.

Στο 65′ όταν η Λαμία κέρδισε πέναλτι, αλλά ο Σφύρλας απέκρουσε την εκτέλεση του Σάλιακα, ωστόσο δύο λεπτά αργότερα, Χριστόφορος Καραγιάννης έκανε τη σέντρα και ο Βασιλόγιαννης με προβολή διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Συνθέσεις

Λαμία : Κάχριμαν, Βύντρα, Ασίγκμπα, Βασιλόγιαννης, Τζανετόπουλος, Σάλιακας, Μπάχανακ, Λούκας Ράμος (51′ Μπουλούλης), Καραγιάννης Α. (60′ Καραγιάννης Χ.), Ανάκογλου, Βλαχόμητρος

Αιολικός : Σφύρλας, Αντωνάκας, Καλαφάτης, Σουμάχ, Μπάρκας (70′ Λαζαρίδης), Τσομπανέλλης, Καλόμπο, Κατσίκης (73′ Σπόλιαριτς), Αλαγιάννης (61′ Κορνίεφ), Παλαμουτσής, Καλαμποκάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected