Κύπελλο Ελλάδος

Στα πέναλτι πήρε την πρόκριση ο Βόλος κόντρα στον Πανσερραϊκό!

Πρόκριση…δια πυρός και σιδήρου για τον ΝΠΣ Βόλος της Super League 1 κόντρα στον Πανσερραϊκό της Γ Εθνικής!

Η ομάδα της Μαγνησίας προκρίθηκε στους 16 του Κυπέλλου Ελλάδος, αλλά με περιπετειώδη τρόπο και συγκεκριμένα μέσω της διαδικασίας των πέναλτι και ενώ με τον ίδιο τρόπο ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε σε 1-1 στο 90′!

Βόλος και Πανσερραϊκός έμειναν στο 1-1 στην κανονική διάρκεια της ρεβάνς τους στο Κύπελλο, ένα αποτέλεσμα που φανερώνει πως η ομάδα των Σερρών έβαλε δύσκολα στους γηπεδούχους και στον επαναληπτικό.

Το σκορ άνοιξε ο Μάντζης στο 37’ με κεφαλιά και στο 90’ ο Κόντσι με πέναλτι ισοφάρισε. Το νικητήριο πέναλτι για τον ΝΠΣ Βόλος έβαλε ο Λύρατζης, με τον Πανσερραϊκό να μην εκτελεί το δικό του πέμπτο, ενώ ήρωας για τους γηπεδούχους του Φεράντο, που έτρωγε τα … νύχια του σε όλο το ματς, ήταν ο Γκαραβέλης, ο οποίος απέκρουσε τις εκτελέσεις των Κόντσι και Πολύζου.

Τα πέναλτι

1-0 Τσοκάνης

1-1 Τριανταφύλλου

2-1 Τσίκα

Απόκρουση Γκαραβέλη στο πέναλτι του Κόντσι

Τσαούσης άουτ

2-2 Κασμερίδης

3-2 Τόρες

Απόκρουση Γκαραβέλη στο πέναλτι του Πολύζου

4-2 Λύρατζης

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βόλος : Γκαραβέλης, Λύρατζης, Τσίκα, Διαμαντής, Τσαούσης, Μαξ, Μπαλογιάννης (92’ Τόρρες), Ατιγιάτ (69’ Κορέλας), Μυστακίδης (46’ Κυζιρίδης), Μουνίθ (59’ Τσοκάνης), Μάντζης

Πανσερραϊκός : Τεντζέρης, Ζέρης, Κασμερίδης, Γιανναράκης, Αποστολόπουλος, Πολύζος, Ψάλτης (117’ Τριανταφύλλου), Κόντσι, Μασκανάκης (55’ Ντιαλό), Ομπόσου (69’ Παπαβασιλείου), Γεωργιάδης (77’ Μπάρδας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected