Κατηγορίες
Αθλήματα

Στη 16άδα Περβολαράκης και Μεσοχωρίτου, δεν τα κατάφερε η Ματούλα

Ο Μιχάλης Περβολαράκης και η Γαλάτεια Μεσοχωρίτου προκρίθηκαν στη φάση των “16” του τουρνουά των 15.000 δολαρίων που φιλοξενείται στα γήπεδα του Lyttos Beach, στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το tennisnews, η Μεσοχωρίτου χρειάστηκε να παίξει τρια σετ απέναντι στη Ρουμάνα Alessia Beatrice Ciuca, αλλά πήρε τη νίκη με 6-1, 2-6, 6-3 και προκρίθηκε στον 2ο γύρο του μονού στο τουρνουά της 5ης εβδομάδας του Lyttos Beach.

Στο μονό των ανδρών, με το δεξί ξεκίνησε την προσπάθειά του ο Περβολαράκης, Νο.4 στο ταμπλό, που κέρδισε τον Ουκρανό Artem Smirnov, με 6-4, 7-6 (6).

Ο Πέτρος Τσιτσιπάς δεν τα κατάφερε απέναντι στον Αργεντινό Matias Zukas, No.5 στο ταμπλό, από τον οποίο ηττήθηκε με 6-1, 6-4, ενώ ο Θανάσης Μανέκας γνώρισε την ήττα από τον Βρετανό Stuart Parker, με 6-3, 6-0.

Στις γυναίκες, η Άννα Αρκαδιανού πάλεψε μέχρι τέλους απέναντι στην Julia Stamatova, αλλά τελικά δεν απέφυγε την ήττα, με 6-1, 2-6, 6-2. Η Δήμητρα Παύλου έκανε επίσης καλή προσπάθεια, ηττήθηκε όμως από τη Ρωσίδα Darya Astakhova, No.8 στο ταμπλό, με 6-1, 6-3.

Στο διπλό των γυναικών, η Μαρία Κάλλιστρου και η Παύλου ηττήθηκαν από τις Dorka Drahota Szabo και Laura Svatikova, No.4 στο ταμπλό, με 6-2, 6-3. Η Χαρά Μεϊδάνη και η Ελένη Μακρίδη, γνώρισαν την ήττα από τις Lina Glushko και Oleksandra Oliynykova, με 6-0, 6-0.

Σήμερα θα γίνουν οι αγώνες για τον 2ο γύρο των μονών, με τον Περβολαράκη να αντιμετωπίζει τον Ρώσο Alibek Kachmazov και τη Μεσοχωρίτου την Ισπανίδα Claudia Hoste Ferrer.

Στα διπλά, οι Αλέξανδρος Σκορίλας και Σέργης Κυρατζής θα παίξουν με τους Simon Carr και Ryan Nijboer, η Άννα Αρκαδιανού και η Elina Nepliy με τις Andrea Gamiz και Camila Silva, ενώ η Μεσοχωρίτου και η Elena Gemovic θα αναμετρηθούν με τις Glushko και Oliynykova, για την προημιτελική φάση.

“Λύγισε” η Ματούλα στο Νorman

Η Μάρθα Ματούλα πάλεψε για τρια σετ, αλλά δεν κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο της Martina Capurro Taborda και έμεινε εκτός 16άδας στο τουρνουά των 15.000 δολαρίων του Norman στην Οκλαχόμα.

Η Ματούλα έκανε μια πολύ καλή προσπάθεια απέναντι στην Capurro Taborda, αλλά δεν απέφυγε την ήττα με 6-3, 3-6, 6-2, αποχαιρετώντας το Norman της Οκλαχόμα και το Norman Open Series Women’s 15K.

Θυμίζουμε πως η 22χρονη Ελληνίδα τενίστρια ξεκίνησε την προσπάθειά της από το ταμπλό των προκριματικών, όπου πήρε bye για τον 2ο γύρο και εκεί κέρδισε την Πολωνή Marcelina Podlinska, με 6-4, 6-3, για να εξασφαλίσει την πρόκρισή της στο κυρίως ταμπλό.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected