Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΕΠΣ Ημαθίας – Αναβολή στο ματς του Τριποτάμου λόγω πένθους

Δεν θα διεξαχθεί αύριο Σάββατο ο αγώνας της 14ης αγωνιστικής ανάμεσα στον Αστέρα Τριποτάμου και τον Μ.Αλεξ.Αγ.Μαρίνας.

Όπως ανακοίνωσαν οι γηπεδούχοι ο άτυχος 29χρονος που έχασε τη ζωή του σε εργατικό ατύχημα, καταγόταν από το χωριό, με αποτέλεσμα να βυθιστεί στο πένθος.

Η ανακοίνωση :

«Η αυριανή μας ποδοσφαιρική δραστηριότητα αναβάλλεται λόγω της είδησης του άδικου χαμού ενός νεαρού συνανθρώπου μας Γιώργου Ιακωβίδη.

Ευχαριστούμε τον πρόεδρο της ομάδας Αγ.Μαρίνας κ. Αντρέα Καλαϊτζίδη για την κατανόηση του και την συναίνεση του σε αυτή την απόφαση. Ευχαριστούμε επίσης και την Ένωση μας για την άμεση ανταπόκριση της στο αίτημα μας.

Ο πρόεδρος, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές και σύσσωμο το σύνολο του Αστέρα Τριποτάμου εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους και συγγενείς του άτυχου Γιώργου Ιακωβίδη που βρήκε έχασε την ζωή του εν ώρα εργασίας στο λατομείο Βέροιας.

Μερικες φορές τα λόγια είναι φτωχά να περιγράψουν το τι μπορεί να σου επιφυλάσσει η μοίρα σε μια απλη στιγμή της καθημερινότητας.

Σοκαρισμένοι και συντετριμμένοι απο το γεγονός, οφείλουμε ως ελάχιστο φόρο τιμής να αναβάλουμε τις οποίες αθλητικές δραστηριότητες έχουμε για το Σαββατοκύριακο.»