Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

Τρεις πολύτιμοι βαθμοί με γκολάρα Ιωαννίδη!

Την τρίτη του νίκη σε οκτώ παιχνίδια κατέκτησε ο Λεβαδειακός.

Η ομάδα της Βοιωτίας με πάρα πολύ ωραίο γκολ του Φώτη Ιωαννίδη στο 31 πήρε τη νίκη με 1-0 απέναντι στον Εργοτέλη, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League 2.

Και οι δύο ομάδες είχαν αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρουν. Διεξήχθη ένα ανοιχτό παιχνίδι, αλλά το τρίποντο το κατέκτησαν οι «πράσινοι» χάρη στην ενέργεια του νεαρού επιθετικού. Ο παρτενέρ του στη γραμμή κρούσης, Βαγγέλης Μάντζιος, βρέθηκε και αυτός σε θέση βολής σε ουκ ολίγες στιγμές, αλλά δεν βρήκε δίχτυα.

Ο Εργοτέλης παραλίγο να φτάσει στην ισοφάριση στην τελευταία φάση του αγώνα, αλλά το πλασέ του Έφορντ μέσα από την περιοχή και δεξιά πέρασε λίγο άουτ. Αυτή για την ομάδα του Ηρακλείου ήταν η τρίτη ήττα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Μπάγιτς, Άνγκουα, Αργυρόπουλος, Βήχος, Λιάγκας, Καραχάλιος, Νίκας, Κοζορώνης, Ιωαννίδης (90’+2′ Καστιγιόν), Μάντζιος (77′ Ορφανίδης), Συμελίδης (88′ Τσάπρας).

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Γιάννης Ταουσιάνης): Κατσιμήτρος, Πέιος, Μπάτζιος, Προβυδάκης (84′ Μπότε), Μπούσης (64′ Κοιλιάρας), Μπρους, Γροντής, Τσέλιος, Μπουρσέλης (73′ Αζίζι), Ροβίθης, Έφορντ.

με στοιχεία από το FL News

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected