Football League

Νίκη των Νέων της Βέροιας στο πρώτο τους ματς στη Football League

Πρεμιέρα σήμερα για την U17 της Βέροιας στο πρωτάθλημα της Football League, μετά το ρεπό που πραγματοποίησε την πρώτη αγωνιστική της προηγούμενης εβδομάδας.

Η ομάδα του Τάσου Ανθυμιάδη επικράτησε με 1-0 της μαχητικής Νίκης Βόλου, χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Λαζεκίδης στο 79ο λεπτό.

Η “Βασίλισσα” ξεκινά με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα, στο οποίο συμμετέχουν φέτος 13 ομάδες, επτά από τις οποίες στον Βόρειο όμιλο.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Βόλου, που στην πρεμιέρα έχασε εντός έδρας από τα Τρίκαλα (0-4), πάλεψε με όλες της τις δυνάμεις σήμερα ωστόσο δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι είχαν σημαντικές στιγμές στα καρέ του Καθηνιώτη, όμως το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 79ο λεπτό από τον Λαζεκίδη.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρηγόπουλος από την ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους κ.κ. Καλινιώτη της ΕΠΣ Σάμου και Μπέκα από την ΕΠΣ Ημαθίας

Συνθέσεις

Βέροια : Ιατρόπουλος, Χαβιαρόπουλος, Αμπρικίδης (77′ Καρασαρίδης), Βρανάς, Μελιόπουλος, Μαργαρίτης, Βασιλειάδης (54′ Τσέας), Παπαϊωάννου (72′ Τάσο), Φωτόπουλος (72′ Λουτζιανιώτης), Λαζεκίδης, Χατζηβασιλειάδης (65′ Τεμιρτζόγλου).

Νίκη Βόλου : Καθηνιώτης, Πανταζής (85′ Ιμεράι), Κουτσούκης, Ιωάννου, Ζάχος, Κουμπουρλής, Αγόρος, Σταΐδης, Γκινίδης (61′ Αλεξάνδρου), Αναγνώστου, Πέτρου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected