Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Τεράστια ανατροπή για τη Γκλάντμπαχ και…βουρ για τίτλο! (vid)

Η Γκλάντμπαχ με πέναλτι στις καθυστερήσεις «σκότωσε» την Μπάγερν και επικράτησε με 2-1, παραμένοντας στην κορυφή της Bundesliga.

Λειψία και Ντόρτμουντ νίκησαν εύκολα με 3-1 και 5-0 τις Χοφένχαϊμ και Φορτούνα Ντίσελντορφ αντίστοιχα και βρίσκονται στη 2η και 3η θέση. Έκτη είναι η Μπάγερν πλέον!

Εμοιαζε σαν ψέμα το υπέροχο ξεκίνημά της. Το ψέμα πήγε να της το χαλάσει η Μπάγερ. Αυτό το εντός με την σχεδόν μόνιμα πρωταθλήτρια θα επιβεβαίωνε ή θα ακύρωνε το όνειρο. Τελικά συνέβη το πρώτο. Και μάλιστα η Γκλάντμπαχ το έκανε με τον πιο εμφατικό τρόπο, φτάνοντας στο υπέρ της 2-1 με ανατροπή στο 91’.

Οι Βαυαροί μπήκαν πολύ δυνατά, έχασαν τεράστιες ευκαιρίες και κυρίως το ότι για χιλιοστά δεν πέρασε τη γραμμή η προσπάθεια του Κίμιχ. Βρήκαν όμως το γκολ με το ωραία τελείωμα του Πέρισιτς (49’). Ωστόσο, από εκεί και μετά οι γηπεδούχοι άλλαξαν το μοτίβο. Ισοφάρισαν με κεφαλιά του Μπενσεμπαϊνί (60’) και πήραν το τρίποντο με πέναλτί του (91’). Παρέμειναν έτσι μόνοι στην κορυφή, στο +1 από τη Λειψία, αλλά κυρίως αύξησαν στο +7 τη διαφορά τους από την Μπάγερν, που γνώρισε διαδοχική ήττα.

Συνθέσεις

Γκλάντμπαχ (Μάρκο Ρόζε): Ζόμερ, Λάινερ, Γκίντερ, Ελβέντι, Μπενσεμπαϊνί, Στιντλ (82’ Ράφαελ), Χόφμαν, Μπένες (58’ Εμπολό), Ζακάρια, Πλεά (64’ Χέρμαν), Τιράμ

Μπάγερν (Χανς-Ντίτερ Φλικ): Νόιερ, Μπόατενγκ (68’ Χαβι Μαρτίνεθ), Κίμιχ, Αλάμπα, Ντέιβις, Τολισό (20’ Πέρισιτς), Τιάγκο, Γκορέτσκα, Μίλερ, Κομάν, Λεβαντόφσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected