Κατηγορίες
Super League 1

Αλώβητη στην Τρίπολη η ΑΕΛ, βελτιωμένος ο Αστέρας στην “πρώτη” του Ράσταβατς

Ο καλύτερος Αστέρας Τρίπολης δεν εκμεταλλεύτηκε ούτε την υπεροχή του ούτε τις φάσεις που δημιούργησε και χάρισε ουσιαστικά έναν βαθμό (1-1) στην ΑΕΛ.

Πρώτο ματς για τον Μίλαν Ράσταβατς. Πρώτο δείγμα θετικό, αν κι η ομάδα του άξιζε και μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΛ.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ με τον πιο επικίνδυνο παίκτη τους, τον Μπαράλες στο 19′, αλλά… χάρισαν την ευκαιρία στους “βυσσινί” να ισοφαρίσουν και να πάρουν έναν βαθμό από το πουθενά!

Οι γηπεδούχοι πατούσαν καλά στο ξεκίνημα και έψαχναν τη στιγμή τους για να κάνουν τη ζημιά. Μόλις στο 5′ ο Μπαράλες πήρε την κεφαλιά αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Οι κιτρινομπλέ πίεζαν ψηλά και έδειχνα έχουν σαφείς επιθετικούς προσανατολισμούς, χωρίς να έχει όμως τους χώρους για να απειλήσει. Αυτό συνέβη στο 19′ όταν ο Καπίγια βρήκε το κεφάλι του Μπαράλες κι ο Αργεντινός αυτή τη φορά δεν αστόχησε. Έτσι, άνοιξε το σκορ στο ματς.

Στο 35′ ο Βαλιέντε πέρασε στο ματς αντί του Σουάρεθ. Ο Αστέρας έλεγχε το ματς και στο τέλος του ημιχρόνου, ο Μιλοσάβλιεβιτς έπεσε στην περιοχή σε μαρκάρισμα του Λουίς Φερνάντεθ. Αρχικά δόθηκε πέναλτι, αλλά μετά από τον έλεγχο που έγινε, ο VAR έδειξε ότι δεν υπάρχει ανατροπή. Σωστή απόφαση.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με την ΑΕΛ να είναι πιο κινητική. Ωστόσο, ο Μπαράλες είχε μια καλή στιγμή στο 59′, με την προβολή του να περνάει ελάχιστα άουτ.

Στο επόμενο λεπτό, ο Νούνιτς πέρασε τον Βαλιέντε, έστρωσε στον Ασούμπρε κι εκείνος δεν έκανε λάθος για το 1-1.

Στη συνέχεια, οι γηπεδούχοι είχαν την μπάλα αλλά δεν μπορούσε να γίνουν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους. Αντιθέτως ήταν προβλέψιμοι ψάχνοντας συνέχεια τον Μπαράλες. Στο 77′ ο Μπούστος είχε άλλη μία καλή ευκαιρία για την ΑΕΛ, με το πλασέ του να απομακρύνεται από τους γηπεδούχους.

Δύο λεπτά αργότερα, ο Κώτσιρας σούταρε κι ο Κρίστινσον απομάκρυνε με γροθιές, ενώ ο Μπαράλες στο 86′ δεν πρόλαβε να μπει στην τροχιά της μπάλας στη σέντρα του Κώτσιρα.

Ετσι, οι Αρκάδες πλήρωσαν το στιγμιαίο λάθος της άμυνας και χάρισαν έναν βαθμό στους “βυσσινί” από το πουθενά, καθότι ήταν ακίνδυνοι σε όλο το ματς.

Συνθέσεις

Αστέρας (Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Σουάρες, Πασαλίδης, Τασουλής, Μουνάφο, Ιγκλέσιας, Καπίγια, Μαρκ Φερνάντεθ, Λουίς Φερνάντεθ, Μπαράλες

ΑΕΛ (Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλ (46′ Ασούρμπε), Καρανίκας, Μπράλιτς, Μόρας, Σεσέροβιτς (47′ Κάτσε), Ουάρντα, Φατιόν, Στάνκοβιτς, Νούνιτς, Μιλοσάβλιεβιτς (77’Μπούστος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected