Κατηγορίες
Super League 2

Άνετη νίκη για τον Πλατανιά, 4-0 την Κέρκυρα

Ο Πλατανιάς… ξεμπούκωσε, παίρνοντας τη νίκη που είχε ανάγκη απέναντι στην Κέρκυρα με 4-0. Καθοριστικό για τη μετέπειτα εξέλιξη του ματς ήταν το γκολ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους από τον Μιγκέλ.

Ο Πλατανιάς έδειξε σε γενικές γραμμές σε καλή κατάσταση, καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη που χρειαζόταν και ελπίζει πια να έχει αφήσει πίσω το προηγούμενο 20ήμερο όπου έδειξε να διέρχεται από αγωνιστική “κοιλιά”. Βασικά, χρειαζόταν να ανοίξει την άμυνα της Κέρκυρας, μιας και όταν αυτό συνέβη, ειδικότερα στο σημείο που αυτό επιτεύχθηκε, από εκείνο το σημείο και μετά, στο β’ ημίχρονο, με δύο γρήγορα γκολ, το σκορ “κλείδωσε”.

Ο Μιγκέλ σημείωσε δύο από τα γκολ του Πλατανιά, μιας και εκτός από το 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου, σημείωσε και το 3-0 στο 60’ με κοντινό πλασέ, έχοντας προηγηθεί το σουτ του Λουκίνα. Ο δε Λουκίνας έδειξε επίσης σε μια καλή κατάσταση, αφού ήταν γενικά “μέσα” σε πολλές φάσεις για την ομάδα του, ενώ ήταν και ο σκόρερ του δεύτερου γκολ στο 49’ με δυνατό συρτό σουτ μετά την ασίστ του Ποζατζίδη. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 90’ από το δυνατό μακρινό σουτ του Κωστίκου.

Ακόμη, ο Πλατανιάς είχε και δοκάρι στο 46’, ακριβώς με την έναρξη του β’ ημιχρόνου από την κεφαλιά του Λεϊρία, μετά τη σέντρα του Ποζατζίδη ο οποίος αποδείχτηκε ο πιο απειλητικός παίκτης για την Κέρκυρα με τις επιθετικές του πρωτοβουλίες.

Η Κέρκυρα από την άλλη, φανερά επηρεασμένη από τα πολλά προβλήματά της είχε ένα αξιοπρεπές α’ ημίχρονο, ωστόσο οδηγήθηκε σε κατάρρευση στην επανάληψη.

το φιλμ του αγώνα στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιάννης Τάτσης): Γκοτ, Ρεβυθόπουλος (83’ Νίλι), Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Ουές, Μποσέτι (70’ Σμυρλάκης), Πουρζιτίδης, Λεϊρία, Παπουτσογιαννόπουλος (84’ Κωστίκος), Μιγκέλ, Λουκίνας

Κέρκυρα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Βουτσελάς, Παναγιωτίδης, Αγιώτης, Μαρκελιάν (64’ Ντο Νασιμέντο), Βασιλούδης (82’ Ντε Νικολό), Ζερβόπουλος, Γεωργακόπουλος, Λεπενιώτης, Αμαραντίδης, Τσιμπούκας, Βουκελάτος (55’ Νικολούδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected