Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλητής χειμώνα και με τη…βούλα ο Αλμωπός Αριδαίας! (vid)

Πρώτος και μάλιστα με οκτώ βαθμούς διαφορά από τον σημερινό του αντίπαλο, βρίσκεται μετά από το τέλος του πρώτου γύρου ο Αλμωπός Αριδαίας.

Η ομάδα του Γιώργου Τυριακίδη απέδειξε και σήμερα πως δίκαια βρίσκεται στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Γ Εθνικής και φαντάζει πλέον ως το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου.

Το παιχνίδι που έγινε παρουσία 500 περίπου θεατών, ήταν μέτριο ποιοτικά με τους γηπεδούχους να ξεκινούν με γκολ από τα …αποδυτήρια και να διαχειρίζονται το προβάδισμα τους μέχρι την λήξη του ημιχρόνου χωρίς να κινδυνεύουν ιδιαίτερα, πλην μίας φάσης που δημιούργησε και απώλεσε ο Μακεδονικός, ο οποίος είχε μια φλύαρη κατοχή της μπάλας μετά το τέρμα που δέχθηκε.

Στο δεύτερο ημίχρονο, το παιχνίδι ήταν πιο, καλό οι γηπεδούχοι ευτύχησαν να πετύχουν ένα δεύτερο τέρμα, που έκοψε τα όνειρα των φιλοξενουμένων για κάτι καλό, καθώς έδειξαν να απογοητεύονται από αυτή την εξέλιξη, με τον Αλμωπό να κρατάει εύκολα το υπέρ του σκορ και να φτάνει δίκαια στην νίκη, παρότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν το σκορ στις καθυστερήσεις.

το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο Pellasports

Συνθέσεις

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Μουτζούρης, Μαγγίζης, Προκοπίου, (80’ Σεμέδο), Τζιμογιάννης, Νικολίτσας, Ασλαμπάλογλου, Ντόγος, (64’ Ελευθεριάδης), Γουόρντεν, (76’ Ξόμπλιος), Μεντής, Κωστούλας, (89’ Γιαννόπουλος).

Μακεδονικός : Γρηγοριάδης, Σάββας, (81’ Λαβιδάς), Τσιαμπάζης, Χατζηκωνσταντίνου, Ανδρέου, Πολυζωίδης, Δοϊρανλής, (61’ Τράικος), Καράμπελας, Τσουκάνης, Κωσταγιάννης, (60’ Τζανής), Κωνσταντινίδης, (77’ Μπαρντούσι).

*φωτ. Pellanews

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected