Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Σπουδαίο “διπλό” του Μέγα Αλέξανδρου Τρικάλων, έβαλε τις βάσεις για την παραμονή

Με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς επέστρεψε από τη Νέα Μηχανιώνα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων.

Σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες της κατηγορίας, η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου πήρε μια πολύ σπουδαία νίκη και με τους 23 βαθμούς, ατενίζει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον.

Σε ένα παιχνίδι που η τακτική υπερίσχυσε έναντι των προσωπικών ενεργειών, το γκολ του Χατζόπουλου στο 67ο λεπτό ήταν αυτό που έκρινε το παιχνίδι και έδωσε το έναυσμα για πανηγυρισμούς στους Ημαθιώτες.

Για τον Ποσειδώνα, η ήττα αυτή τον αφήνει στην 9η θέση της βαθμολογίας με 18 βαθμούς και ο δεύτερος γύρος που ξεκινά την επόμενη Κυριακή, θα κρίνει το αν θα καταφέρουν οι περσινοί πρωταθλητές της ΕΠΣ Μακεδονίας να παραμείνουν στη Γ Εθνική.

Συνθέσεις

Ποσειδών Μηχανιώνας : Σταυρίδης, Κακουλίδης (78’ Γιαννούσης), Αναγνώστης, Μπιμπισίδης, Λαγόντσος (75’ Κωνσταντίνου), Βασαΐτης (70’ Χατζηστογιάννης), Χατζηβασιλειάδης, Δημητρακόπουλος, Ξανθόπουλος, Χαρίσης, Προσκυνητόπουλος.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Χατζόπουλος, Πέικος, Τσιρίδης, Σωτηράκης (90’+ Κιρκιλιανίδης), Αβραμόπουλος, Ντος Σάντος (75’ Μπαντής), Φουρτζίου (85’ Χαλβατζής), Λίτσι (90’ Παρσόπουλος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected