Κατηγορίες
Διάφορα - Συνεργάτες

Το κρίσιμο ευρωπαϊκό “ραντεβού” του Ολυμπιακού, απόψε στο “Barok” Coffee-Bar!

Τη νίκη που θα τους στείλει στο Europa League αναζητούν οι Πειραιώτες (22:00) κόντρα στους… ομόχρωμους από το Βελιγράδι στο κατάμεστο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Ένα πολύ καθοριστικό ματς για τον Ολυμπιακό, που θα απολαύσουν απόψε στο “Barok” Coffee-bar οι φίλοι του ποδοσφαίρου!

Όταν έγινε η κλήρωση των ομίλων του Champions League, στο άκουσμα των αντιπάλων και ειδικά στο άκουσμα των ονομάτων της Μπάγερν Μονάχου και της Τότεναμ, ο αντικειμενικός στόχος του Ολυμπιακού ήταν να «χτυπήσει» τον Ερυθρό Αστέρα. Για να πάρει την 3η θέση στον όμιλο και να μπορέσει να έχει ευρωπαϊκή συνέχεια μέσα από το Europa League. Με 90’ να απομένουν για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, ο Ολυμπιακός είναι μια νίκη από αυτό. Την ευρωπαϊκή του συνέχεια.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς πρέπει απλά να νικήσει το βράδυ της Τετάρτης (11/12) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» τον Ερυθρό Αστέρα, για να φτάσει στους 4 βαθμούς και να αφήσει στους 3 τους Σέρβους και εκτός Ευρώπης. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο, αφού ανακοινώθηκε και το sold out την Τρίτη, με οπαδούς – αδερφοποιημένους που θέλουν να κάνουν και πορεία από το Σύνταγμα στο Φάληρο μάλιστα – και των δυο ομάδων και με ατμόσφαιρα που θα θυμίζει… ντέρμπι, τουλάχιστον στο χορτάρι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected