BET

Στοίχημα Europa League : Με τα γκολ για τα κέρδη

Καλησπέρα σε όλους τους φίλους και τις φίλες του στοιχηματικού κουπονιού!

Ολοκληρώθηκε αισίως η τελευταία αγωνιστική της πρώτης φάσης της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, του Champions League χωρίς παρατράγουδα, χωρίς εκπλήξεις, με μόνη άξια λόγου την πανάξια και φοβερή πρόκριση της Αταλάντα, η οποία με 0 βαθμούς στις πρώτες αγωνιστικές, για πρώτη φορά στην ιστορία της έκανε την υπερπροσπάθεια και πέρασε στους 16 για πρώτη φορά επίσης.

Μοναδικό επίτευγμα, μοναδική στιγμή. Σήμερα ολοκληρώνεται και το Europa League, μια διόλου υποτιμημένη διοργάνωση με ομάδες όλα αυτά τα χρόνια να ξεχωρίζουν, να έρχονται στο φως, να κάνουν το μπαμ, να κερδίζουν διακρίσεις και τρόπαια. Μια διοργάνωση με πολύ θέαμα, πολλά γκολ, πολλές εκπλήξεις, που έχει δημιουργήσει το δικό της μύθο. Για σήμερα έχουμε πολλές επιλογές, πολλά ματς και πολλοί όμιλοι ανοικτοί με ομάδες που θα παλέψουν ως το τέλος για την πρόκριση, καθώς το δέλεαρ και δη το οικονομικό είναι μεγάλο. Θα πάμε με λογική και προσοχή, όσο μπορούν αυτά τα δύο να συνδυαστούν και έτσι θα στοχεύσουμε στα γκολ στις επιλογές μας. Θα μας απασχολήσουν ομάδες που έχουν ρίξει το βάρος τους στη διοργάνωση περισσότερο από το πρωτάθλημά τους. Πάμε στην ανάλυση και στις επιλογές μας:

Χετάφε-Κρασνοντάρ (19:55):

Ξεκινάμε με τον 3ο όμιλο και το μεγάλο παιχνίδι ανάμεσα στην Χετάφε και στην Κρασνοντάρ. Οι Ρώσοι γρήγορα όσο κι αν πάλεψαν στο πρωτάθλημα, έμειναν εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος και έτσι έστρεψαν το ενδιαφέρον τους στην Ευρώπη και το Europa League. Είναι 2οι και ισόβαθμοι με την Χετάφε και λόγω ισοβαθμίας πέφτουν τυπικά 3οι. Σκοράρουν σε κάθε ματς αλλά δέχονται κιόλας με την εκτός έδρας παρουσία τους να είναι κακή με μόνο 3 βαθμούς. Όμως, παίζει ανοιχτά και σκοράρει εκτός έδρας καθιστώντας την απειλητική. Η Χετάφε εκτός κέρδισε την Κρασνοντάρ με 1-2 και για αυτό υπερέχει σε ισοβαθμία. Προκρίνεται και με ήττα σήμερα αλλά με χειρότερο σκορ από τη νίκη της με 1-2. Παράδειγμα 0-1. Εντός είναι καλή έως πολύ καλή και επιθετική. Διαφυλάττει τα νώτα της, δεν παίζει ανοικτά, φροντίζει να σκοράρει πρώτη και να ελέγχει τον ρυθμό του αγώνα. Έχει μια ήττα εντός από την Βασιλεία με 0-1, στο μοναδικό ματς που δεν σκόραρε. Η Βασιλεία που έχει έναν βαθμό παραπάνω από τους δυο, λογικά, θα κερδίσει την αδιάφορη Τραμπζονσπόρ και θα προκριθεί άνετα. Οπότε, το βάρος πέφτει στους δυο. Ματς αποδείξεων, κινήτρων, πρόκρισης. Θα πάμε με τα γκολ γιατί είναι ματς με τριπλή επιλογή και δε θα ρισκάρουμε. GG του 2.08 στο Stoiximan.

Πόρτο-Φέγενορντ (22:00):

Ολοκληρώνουμε με τον 7ο όμιλο και το ματς της Πόρτο με την Φέγενορντ. Ανοικτός όμιλος, με 4 ομάδες να διεκδικούν την πρόκριση επί ίσοις όροις και πολλά τα σενάρια που δε θα τα αναφέρουμε εδώ καθώς θα μπλέξουμε. Ακόμα και οι συντελεστές των τερμάτων τους είναι παρόμοιος. Η Πόρτο σε κάθε ματς σκοράρει φέτος σε όλες τις διοργανώσεις. Εδώ και 4 ματς δε δέχεται γκολ αλλά στην Ευρώπη δεν ισχύει αυτό. Έχει την χειρότερη έδρα στον όμιλο με τους Ολλανδούς να είναι επιθετικοί. Βγάζουν γκολ, θέλουν και μπορούν την πρόκριση. Πάμε με το κίνητρο και με τον χαρακτήρα του ματς. GG του 1.98 στο Stoiximan. Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected