Κατηγορίες
Super League 1

Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟ, μπήκε στην πεντάδα! (photos)

Ο Παναθηναϊκός δεν εντυπωσίασε, αλλά πήρε νίκη 2-0 κόντρα στον «κακό δαίμονα» Λαμία και για πρώτη φορά μπήκε στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Ο Παναθηναϊκός, ειδικότερα του πρώτου ημιχρόνου, σίγουρα δεν ήταν αυτός που θα ήθελε να δει ο κόσμος του. Η ουσία, όμως, όπως έχει πει πρόσφατα και ο Γιώργος Δώνης είναι να καταφέρνει το «τριφύλλι» να μαζεύει βαθμούς. Και κόντρα στη Λαμία, στο κρύο και με λιγοστό κόσμο ΟΑΚΑ, αυτό ακριβώς έκαναν οι «πράσινοι». Παρότι απειλήθηκαν από τους φιλοξενούμενους, κατάφεραν να κρατήσουν το «μηδέν» και να βρουν τα γκολ που έφεραν το 2-0 και τη νίκη. Αυτή ήταν και το ζητούμενο για το «τριφύλλι» που πήγε στους 20 βαθμούς και πάτησε για πρώτη φορά στην πρώτη πεντάδα της βαθμολογίας.

Εξαιρετικός για τον Παναθηναϊκό ο Χατζηγιοβάνης που κέρδισε κι εκτέλεσε το πέναλτι κι ήταν από τους πιο κινητικούς, καλό παιχνίδι κι από τον Νούνες σε θέση αμυντικού χαφ αλλά και από τον Μπουζούκη μέχρι το χτύπημα στο κεφάλι που λίγο αργότερα τον οδήγησε στον πάγκο. Ο Περέα που πέρασε στη θέση του έκανε… άνω-κάτω την άμυνα της Λαμίας, που ήταν και με παίκτη λιγότερο και κατάφερε να σκοράρει το δεύτερο τέρμα του με το «τριφύλλι» για να «κλειδώσει» την νίκη της ομάδας του Δώνη.

Το φιλμ του αγώνα και φωτογραφίες στο onsports.gr

Συνθέσεις

Παναθηναϊκός (Γιώργος Δώνης): Διούδης, Αποστολάκης, Κολοβέτσιος, Πούγγουρας, Ινσούα, Κουρμπέλης, Νούνες, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης (80’ Μπεκ), Ζαχίντ (53’ Περέα), Μακέντα (87’ Καμπετσής)

Λαμία (Άκης Μάντζιος): Θεοδώροπουλος, Σκόνδρας, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βάντερσον, Δημούτσος, Μπεχαράνο, Βασιλόγιαννης (63’ Μπουλούλης), Καραμάνος, Ρόμανιτς (80’ Σάλιακας), Τουράμ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected