Κατηγορίες
Super League 1

Μεγάλο “διπλό” του Ατρομήτου στο AEL FC Arena!

Μια πολύ μεγάλη νίκη σε μια δύσκολη έδρα σημείωσε ο Ατρόμητος, που άντεξε στην πίεση της ΑΕΛ και κράτησε το υπέρ του σκορ.

Η ομάδα της Λάρισας για ένα ακόμη ματς βρέθηκε πίσω στο σκορ, αυτή τη φορά δεν κατάφερε να το ανατρέψει, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 1-2 από τον Ατρόμητο για την 14η αγωνιστική της SuperLeague. Κακή εικόνα της ομάδας που ναι μεν κατάφερε να κλείσει στα καρέ τον αντίπαλο αλλά δεν κατάφερε να φανεί απειλητική πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.

Οι «βυσσινί» στο παρελθόν κατάφεραν να κάνουν ανατροπές με Άρη, ΟΦΗ και Βόλο αλλά αυτή τη φορά γνώρισαν την ήττα παίρνοντας ένα σκληρό μάθημα για την συνέχεια και την σοβαρότητα που καλείται να δείξει στις εκκινήσεις των παιχνιδιών της.

Η ομάδα του Περιστερίου προηγήθηκε 2-0 με τέρματα των Ούμπιδες (5΄), Ουγκράι (20΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 43′, με πέναλτι του Φατιόν.

το φιλμ του αγώνα στο sportlarissa.gr

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Μ. Γρηγορίου): Κρίστινσον, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Μόρας, Μπράλιτς, Κάτσε, Φατιόν (46′ Ντάουντα), Μιλοσάβλιεβιτς (46′ Σεσέροβιτς), Ουάρντα, Ασούμπρε, Νούνιτς (70′ Μπούστος).

Ατρόμητος (Σ. Παντελίδης): Μέγιερι, Ρισβάνης, Κατράνης, Γούτας, Κιβρακίδης, Ουγγράι (50′ Ρόζα), Βέλλιος (60′ Γιακουμάκης), Μανούσος, Ανδρούτσος (77′ Μπαένα), Ουμπίδες, Μάντσον.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected