Κατηγορίες
Super League 1 - Μεταγραφές

Έρχεται για τον Βόλο ο Iker Guarrotxena! (vid)

Ο 27χρονος Βάσκος επιθετικός, Ίκερ Γκουαροτσένα, απάντησε θετικά στην πρόταση του Βόλου κι αναμένεται στη Μαγνησία τις επόμενες ημέρες. Αναμονή για την απάντηση του Μπαπτίστ Αλοέ, αποχωρεί ο Κορνέζος.

Ο Βόλος εξετάζει περιπτώσεις για ενίσχυση στην επίθεση και ψηλά στη λίστα βρίσκεται ο 27χρονος Βάσκος, Ίκερ Γκουαροτσένα.

Όπως αναφέρει το Sport24, ο πρώην επιθετικός των Μπασκόνια, Μπιλμπάο, Τενερίφης, Μιραντές, Κουλτουράλ Λεονέσα και Πογκόν Σέτσιν απάντησε θετικά στην πρόταση της ομάδας της Μαγνησίας και αναμένεται τις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για να υπογράψει συμβόλαιο και ν’ αποτελέσει την πρώτη χειμερινή μεταγραφική προσθήκη των Θεσσαλών.

Ο Βόλος εξετάζει και την περίπτωση του Μπαπτίστ Αλοέ. Ο 25χρονος Γάλλος κεντρικός αμυντικός δεν έχει απαντήσει ακόμη στην πρόταση. Αυτό αναμένεται να γίνει τις επόμενες ημέρες. Τη Δευτέρα (16/12) ανακοινώθηκε το διαζύγιο με τον Σεμπαστιάν Μπασόνγκ.

Τις επόμενες ημέρες θα επιστρέψει στον ΠΑΟΚ ο Γιάννης Μυστακίδης, ενώ στην ΑΕΚ θα γυρίσει και ο Γιώργος Κορνέζος ο οποίος δεν υπολογίζεται.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected