Κατηγορίες
Super League 1 - Διαιτησία

Οριστική η αποχή των διαιτητών!

H KEΔ και ο Μέλο Περέιρα, που ήταν παρών στη χθεσινή συνάντηση, εγκρίνει και επαυξάνει την απόφαση των διαιτητών για επ’ αόριστον αποχή, με τις ευλογίες της FIFA, που επίσης ήταν παρούσα στο χθεσινό ραντεβού δια του κ. Χούμπελ.

Όπως αναφέρει το Sportime, η ΚΕΔ έστειλε σήμερα μέιλ στους διαιτητές ενημερώνοντας το σώμα οτι θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο τις ημερομηνίες που είναι προγραμματισμένη η αποχή των διαιτητών. Αυτό σημαίνει αυτόματα, οτι η αποχή θεωρείται τελειωμένη και δεν θα έχουμε αγωνιστική δράση στη Σούπερ Λιγκ 1 μετά την 17η αγωνιστική.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

“Αξιότιμοι Κύριοι, Η ΚΕΔ και η Ακαδημία Διαιτησίας σας ενημερώνουν για τα ακόλουθα: Από 9/1/2020 έως 11/1/2020 θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα το Χειμερινό Σεμινάριο Διαιτητών και Βοηθών Διαιτητών 1ης Κατηγορίας. Οι αγωνιστικές δοκιμασίες (Fitness check – SDS HIIT) θα διοργανωθούν στο γήπεδο των εγκαταστάσεων που στεγάζεται η ΕΠΟ σε δύο ενότητες, η πρώτη την Πέμπτη 9/1/2020 το πρωί, πριν την έναρξη του σεμιναρίου και η δεύτερη το Σάββατο 11/1/2020. Οι συμμετοχές ανά fitness check θα καθορισθούν και σε συνεργασία με τον Εθνικό Γυμναστή κ Λώλη, βάση του αγωνιστικού προγράμματος. Οι Παρατηρητές 1ης Κατηγορίας θα συμμετάσχουν στο ίδιο σεμινάριο από την Παρασκευή 10/1/2020 το μεσημέρι μέχρι τη λήξη του Σεμιναρίου στις 11/1/2020 το πρωί. Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις και το αναλυτικό πρόγραμμα του Σεμιναρίου θα σας γνωστοποιηθούν με νεότερη ενημέρωση στις αρχές του νέου έτους.

Για την ΚΕΔ /ΕΠΟ”.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected