Κατηγορίες
BET

Στοίχημα : Οι κόντρες πληρώνουν καλά!

Καλημέρα φίλες και φίλοι του στοιχηματικού κουπονιού! Με αυτά και με εκείνα φτάσαμε στο τριήμερό μας, σε ένα τριήμερο που είναι για σχεδόν όλα τα πρωταθλήματα το τελευταίο πριν τη διακοπή.

Μια διακοπή που θα είναι ολιγοήμερη, λόγω πολλών αθλητικών γεγονότων φέτος, όπως οι Ολυμπιακοί Αγώνες και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Φυσικά, οι συνήθεις ύποπτοι, οι Άγγλοι, δεν θα σταματήσουν καθόλου και έτσι θα μας χαρίσουν και στις εορτές συναρπαστικά παιχνίδια. Περίεργα αποτελέσματα είδαμε αυτό το διάστημα είναι η αλήθεια, θα περίμενε κανείς να είναι σε φόρμα και ένταση οι μεγάλες ομάδες ώστε να οδηγηθούν σε επιτυχίες και να κλείσουν θετικά την χρονιά αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Τα γνωστά προβλήματα κάποιων σωματείων συνεχίζουν να υπάρχουν και δημιουργούν σε όλους απρόβλεπτες καταστάσεις. Το μικρό και θα έλεγα κακό κουπόνι του χθες δίνει τη θέση του σε ένα μεγαλύτερο σήμερα που μας λύνει τα χέρια και προσφέρει ευκαιρίες στοιχηματισμού. Θα πάμε σε πρωταθλήματα και κατά προέκταση σε ομάδες που δεν είχαν εμβόλιμη αγωνιστική αυτή τη βδομάδα αλλά και σε ομάδες που έπαιξαν και θέλουμε να έχουμε πρόσφατη τη φόρμα τους ώστε να έχουμε και ανάλογη εκτίμηση. Πάμε λοιπόν, να δούμε τις προτάσεις μας και φυσικά την ανάλυση αυτών.

Καρλσρούη-Βέχεν (19:30):

Ξεκινάμε από την Γερμανία και τη δεύτερη τη τάξει κατηγορία της χώρας με δύο γνώριμες ομάδες που έχουν μεγάλο και σημαντικό υπόβαθρο. Η Καρλσρούη είναι μια ιστορική ομάδα με διακρίσεις που όμως ξέπεσε εδώ και χρόνια και αγωνίζεται να καταστεί μία πρωταγωνίστρια των εξελίξεων. Από την άλλη η Βέχεν είναι μια σταχτοπούτα, ανέβηκε έπειτα από πολλά χρόνια αγώνων και προσπαθειών στην δεύτερη κατηγορία και θέλει να μείνει ώστε να αποκτήσει την απαιτούμενη εμπειρία και τις παραστάσεις προκειμένου να διεκδικήσει του χρόνου κάτι καλύτερο. Είναι μια ομάδα σκληρή, πιστή στο πλάνο της και έχει τεράστια ανάγκη τους βαθμούς καθώς κινδυνεύει. Κάκιστη η άμυνά της, δέχεται γκολ συνεχώς, σκοράρει όμως και το παλεύει. Έχει εμπιστοσύνη στον τεχνικό της και ίσως της βγει σε καλό. Μεγάλο θέμα η ψυχολογία, που αν την ανυψώσει θα φέρει νίκες. Υπερβολικό το σετ των αποδόσεων, ειδικά για την Καρλσρούη που δεν είναι υπερομάδα και απέχει μόλις 4 βαθμούς από την αντίπαλό της. Είναι κοντά στην έκπληξη η Βέχεν, αν μη τι άλλο μπορεί να απειλήσει και θα την στηρίξουμε. Χ2 Δ στο 2.07 (Stoiximan).

Χόφενχαϊμ-Ντόρτμουντ (21:30):

Ολοκληρώνουμε με Γερμανία και πάλι αλλά αυτή τη φορά ανεβαίνουμε κατηγορία και πάμε στο πολύ ενδιαφέρον ματς ανάμεσα στην Χόφενχαϊμ και στην Ντόρτμουντ που πάντα μας προσφέρουν ματς με πολλά γκολ και θέαμα. Την κακή εικόνα της γηπεδούχου έσωσε το μεγάλο διπλό στην έδρα της Ουνιόν και έτσι πήρε μια σημαντική ανάσα. Θέλει νίκη αλλά δεν είναι εύκολο κι ας έχει έφεση στο σκοράρισμα. Η Ντόρτμουντ παίζει πολύ καλά, σκοράρει συνεχώς, έφερε εντός έδρας ισοπαλία (3-3) με την Λειψία και δεν είναι ικανοποιημένη ούσα καλύτερη. Προηγήθηκε, έχασε το προβάδισμα δις και έμεινε στο Χ. Καλή άμυνα, εντός είναι ισχυρή και θέλει να καταφέρει νίκη και εκτός για να μείνει ψηλά και να κυνηγήσει τον τίτλο. Θέλει γκολ για να διασφαλίσει τον αγώνα. Την στηρίζουμε. 2+over 2.5 στο 2.45 (Stoiximan).

Διαβάστε εδώ τα τελευταία νέα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.Καλή τύχη!!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected