Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Football League

Νίκη των Νέων του Ολυμπιακού Βόλου στη Βέροια (photos)

Με σκορ 4-0 επικράτησαν οι Νέοι του Ολυμπιακού Βόλου στη Βέροια, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Υποδομών της Football League.

H ομάδα της Μαγνησίας, που αγωνίστηκε με μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας σε σχέση με τους γηπεδούχους, προηγήθηκε στο 15ο λεπτό με γκολ του Κάβουρα, ένα τέρμα που άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και έδωσε σημαντικό προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

Οι παίκτες του Τάσου Ανθυμιάδη προσπάθησαν στη συνέχεια να αντιδράσουν, βγήκαν με αξιώσεις στα καρέ του Ζάχου ωστόσο το 1-0 παρέμεινε μέχρι και την ανάπαυλα.

Στο 56′ οι “ερυθρόλευκοι” πέτυχαν και δεύτερο τέρμα, αυτή τη φορά με σκόρερ τον Τσελεπίδη και χρίστηκαν αμέσως το φαβορί για τη νίκη, που ήρθε μάλιστα και με μεγαλύτερο σκορ χάρη σε δύο τέρματα του Βέργου (78′-89′)

Επόμενο παιχνίδι για τον ΝΠΣ Βέροια. το Σάββατο 4/1 με αντίπαλο τα Τρίκαλα στην πόλη της Θεσσαλίας ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου αγωνίζεται εντός έδρας με τον ΠΟ Τρίγλιας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο κ. Ρηγόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Μπέκα από την ΕΠΣ Ημαθίας.

Συνθέσεις

ΝΠΣ Βέροια : Αδαμίδης, Χαβιαρόπουλος (57′ Λουτζιανιώτης), Φωτόπουλος, Βρανάς, Καρασαρίδης, Βασιλειάδης, Παπαϊωάννου (60′ Τάσο), Τσέας (67′ Δημητρουλάκος), Λαζεκίδης (74′ Περόγλου), Χατζηβασιλειάδης, Τεμιρτζόγλου (46′ Τσιακίρης)

Ολυμπιακός Βόλου : Ζάχος Ι., Χόντος, Ζάχος Μ., Ρέλλος, Κότογλου, Βέργος, Κάβουρας (88′ Χατζηγεώργου), Τσελεπίδης, Τόρο, Τσιτσικλής (84′ Κριτσίνης), Μουστάκας (61′ Πούλιος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected