Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πρωταθλήτρια χειμώνα η Θύελλα Καμαρίου!

Με την κατάκτηση του άτυπου τίτλου του πρωταθλητή χειμώνα ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Θύελλα Καμαρίου που έκλεισε με νίκη το 2019, καθώς στον αγώνα που ολοκληρώθηκε πριν λίγο στο Καμάρι επικράτησε με 5-2 των Αγίων Αναργύρων.

Οι Καμαριανοί φάνηκαν κάπως επηρεασμένοι από τις σημαντικές απουσίες, αλλά το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν τους αφύπνισε και μετά ήταν ασταμάτητοι, αφού πριν λήξει το πρώτο μέρος πέτυχαν την ανατροπή (2-1), ενώ στην επανάληψη είχαν καθολική υπεροχή πετυχαίνοντας ακόμη τρία τέρματα.

MVP της αναμέτρησης ο Γιάννης Καραλής που πέτυχε χατ τρικ, ενώ είχε και ακυρωμένο γκολ (οφ σάιντ), ενώ επίσης για τους γηπεδούχους σκόραραν οι Μαντούσης και Γελαδάρης.

Για τους Αγίους σκόραραν οι Σεχολάρι και Λαθούρης.

Από την πλευρά τους οι Άγιοι Ανάργυροι, έδειξαν καλό πρόσωπο σε αρκετά διαστήματα του αγώνα, προσπαθώντας να ξαναμπεί στην αναμέτρηση, πράγμα που δεν κατάφερε απέναντι σε έναν σαφέστατα καλύτερο αντίπαλο.

Με αυτή τη νίκη η Θύελλα Καμαρίου κατέχει την πρώτη θέση με 29 βαθμούς, με την Καλλιθέα να ακολουθεί με 27. Οι Άγιοι Ανάργυροι έμειναν στην προτελευταία θέση με 9 βαθμούς.

το φιλμ του αγώνα στο Sportcyclades

Συνθέσεις

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ (Βαγγέλης Χαντές): Ανδριόλας, Γελαδάρης, Μπουσάι, Μαντούσης, Αρκούδας (74΄Σπανός), Μαλάι, Ζέλο, Σιμιτσής (74΄Λυγνός), Αργυρίου, Καραλής, Φύτρος (85΄Μαυρομάτης).

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Μπιζανιάρης  (58΄Γκουντούνας), Κατσίβελας (60΄Λαθούρης), Ανδρέου, Πιπίνης, Μαυροματάκης, Σταύρου (64΄Κατσάρας), Τουλοβασίλης, Σεχολάρι, Μπαλατσούρας (79΄Λάλα), Μπέκος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected