Κατηγορίες
Football League

Έφυγε αλώβητος από μια δύσκολη έδρα ο ΠΟ Τρίγλιας

Με θετικό αποτέλεσμα “αποχαιρετά” το 2019 αλλά και τον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος της Football League ο ΠΟ Τρίγλιας.

Η ομάδα της Χαλκιδικής που έφυγε με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας από το Αιγάλεω και βλέπει με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον στην κατηγορία.

Στο πρώτο μέρος οι παίκτες του Νίκου Καραμπετακη “πατούσαν” καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο όμως το Αιγάλεω ήταν αυτό που άνοιξε το σκορ και συγκεκριμένα στο 41′ με τέρμα του Παπανικόλα.

Στο δεύτερο μέρος και με το δεδομένο του ψυχολογικού πλεονεκτήματος που απέκτησαν οι γηπεδούχοι, κυρίως λόγω της χρονικής στιγμής που προηγήθηκαν, ήταν πολύ επικίνδυνοι στην κόντρα και σε δύο περιπτώσεις, πρώτα στο 53′, σε σουτ του Κατσικογιάννη από πλεονεκτική θέση και μετά στο 70′ σε κεφαλιά του Γκότοβου, ο Στέφανος Παλαβρακης έσωσε την εστία των φιλοξενούμενων.

Και αφού πρώτα ο γκολκίπερ των γηπεδούχων Σικαλιάς πραγματοποίησε διπλή επέμβαση σε δυνατό μακρινό σουτ του Παύλου Ζώτου και νέο πλασέ του Ιάσονα Παπαδημητρίου στο 80′, ο ΠΟΤ κέρδισε πέναλτι στο 83′ σε εντός περιοχής φανερό τράβηγμα του Στάθη Σαρβανίδη από τον Παπανικόλα. Σε μια στιγμή λοιπόν που η μπάλα κυριολεκτικά “έκαιγε”, ο Γιάννης Ντούνγκα διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Αιγάλεω : Σικαλιάς, Συριόπουλος, Σπυρόπουλος, Παπανικόλας, Γκότοβος, Κατσικογιάννης (60’ Τσαφταρίδης), Λάμπρου, Τσίτσαρης, Σταματάκης (84’ Ντιατά), Φαρινόλα, Ροτζέριο (48’ Μαγκάκης).

ΠΟ Τρίγλιας : Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Πότσι, Μιλκούδης, Έππας (60′ Σαρβανίδης), Ευθυμιάδης, Ζορμπάς (72′ Ματζίρης), Παπαδημητρίου (85′ Καρτσαμπάς), Ντούνγκα, Λεμονής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected