Super League 1

Το καλύτερο φινάλε για την ΑΕΛ στο 2019! (photos)

Η ΑΕΛ σε ένα από τα πιο εύκολα απογεύματά της «έκλεισε» το 2019 με νίκη επικρατώντας του Πανιωνίου με 2-0 στο AEL FC ARENA και θα κάνει καλές γιορτές μετά και το τέλος της 16ης αγωνιστικής στης Super League 1.

Σε ένα ματς που τα κλειστά εκδοτήρια επηρέασαν την έλευση του κόσμου στο γήπεδο, ο παλμός από τις κερκίδες έλειψε ξανά, αλλά οι παίκτες της ΑΕΛ προσπάθησαν με την παρουσία τους να αποζημιώσουν τον κόσμο που βρέθηκε στις κερκίδες.

Έτσι κι έγινε με το συγκρότημα του Μιχάλη Γρηγορίου να κάνει ότι θέλει στο πρώτο ημίχρονο σκοράροντας δύο φορές με τον Φατιόν (17′) από το σημείο του πέναλτι και με τον Ουάρντα (38′), ενώ η αποβολή του Οικονομίδη (27′) με απευθείας κόκκινη έκανε ακόμα πιο εύκολα τα πράγματα.

Πιο ήσυχα το πράγματα στο δεύτερο ημίχρονο με τους «βυσσινί» να μην αγχώνονται και να ελέγχουν περισσότερο το ματς, με το μυαλό όλων να σκέφτεται ήδη το νέο έτος.

το φιλμ του αγώνα στο Sportilarissa

Συνθέσεις

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μιχαήλς, Μόρας, Καρανίκας, Στάνκοβιτς, Κάτσε, Φατιόν (70′ Σεσέροβιτς), Μιλοσάβλιεβιτς (85′ Μπάλλας), Μπούστος (75′ Φιλίποβιτς), Ουάρντα, Ντάουντα.

Πανιώνιος (Νίκι Παπαβασιλείου): Κότνικ, Ντομίνγκες, Σταυρόπουλος, Παπαγεωργίου, Οικονομίδης, Μασούρας, Κόρμπος, Τσιλούλης (55′ Σαραμαντάς), Λυμπεράκης (67′ Εμμανουηλίδης), Γρίβας (55′ Παπανικολάου), Αραμπούλι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected