Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

“Ερυθρόλευκος” ο Λόρι Κέρι!

Επιστρέφει στον Ολυμπιακό Βόλου ο Λόρι Κέρι.

Ο 29χρονος (17/09/1990) επιθετικός με καταγωγή από το Μπεράτ της Αλβανίας, έμεινε ελεύθερος από τον Διαγόρα Ρόδου (13 συμμετοχές στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο φέτος) και έπειτα από 2.5 χρόνια θα φορέσει και πάλι την ερυθρόλευκη φανέλα.

Παλαιότερα έπαιξε επίσης σε Νίκη Βόλου, Αστέρα Αμαλιάδας, ΑΕΛ Καλλονής, Αιολικό, Τρίκαλα, Πιερικό, Έβρο Σουφλίου, Αναγέννηση Γιαννιτσών, ΑΟ Χανιά, Οικονόμο Τσαριτσάνης, ΓΣ Αλμυρού, Βέροια και Μπέσα Καβάγια.

Αναλυτικά :

«Συνέχεια μεταγραφών για την ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου καθώς από σήμερα (σ.σ. χθες) «ερυθρόλευκος» θα πρέπει να θεωρείται και ο Λόρι Κέρι. Ο 29χρονος έμπειρος μεσοεπιθετικός συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό Βόλου και αποτελεί μία σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας μας, καθώς αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά τον μεσοεπιθετικό τομέα.

Ο Λόρι Κέρι είναι γνώριμος στον Ολυμπιακό Βόλου, καθώς αποτέλεσε παίκτη της ομάδας για έξι μήνες την περίοδο 2016-17 στη Γ’ Εθνική, καταγράφοντας 12 συμμετοχές και τρία γκολ.

Είναι γεννημένος στις 17 Σεπτεμβρίου 1990 και έχει ύψος 1,78. Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής του Μαγνησιακού, όπου σε ηλικία 14 ετών έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα στην Α’ τοπική κατηγορία. Τρία χρόνια μετά εντάχθηκε στα τμήματα υποδομής της Βέροιας. Έχει φορέσει επίσης την φανέλα της αλβανικής Μπέσα, του Γ.Σ. Αλμυρού, του Οικονόμου Τσαριτσάνης, της Αναγέννησης Γιαννιτσών, του Πιερικού, του Έβρου Σουφλίου, των Τρικάλων, του Αιολικού, της Καλλονής, του Αστέρα Αμαλιάδας, με τον οποίο σημείωσε 19 γκολ σε 22 συμμετοχές στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και άλλα 2 τέρματα στους αγώνες μπαράζ. Πέρυσι αγωνίστηκε στην ομάδα της Νίκης Βόλου όπου και σημείωσε 21 γκολ, βγαίνοντας παράλληλα πρώτος σκόρερ της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, ενώ το περασμένο καλοκαίρι αποκτήθηκε από τον Διαγόρα».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected