Αθλήματα

Εντυπωσιάζει το Λονδίνο η Γρηγοριάδου

Η Αθηνά Γρηγοριάδου έλαβε μέρος σε ένα τουρνουά της Grade 3 κατηγορίας της LTA στο Λονδίνο και πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, για να κατακτήσει την 1η θέση με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο.

Όπως αναφέρει το tennisnews, μόνο δυο games έχασε η Αθηνά Γρηγοριάδου, στο Redbridge Christmas LTA Grade 3 Indoor Tournament, που διοργανώνεται από τη βρετανική ομοσπονδία αντισφαίρισης (Lawn Tennis Association), στην κατηγορία των 12 ετών.

Στην πρεμιέρα της, η Αθηνά κέρδισε την Gabriella Srideva με 6-0, 6-0. Στη συνέχεια ξεπέρασε το εμπόδιο της Anvi Karode, που τραυματίστηκε και εγκατέλειψε το παιχνίδι πολύ νωρίς, μετά από ένα ολοκληρωμένο game (1-0 για την Αθηνά).

Στα προημιτελικά, η Ελληνίδα παίκτρια κέρδισε την Eva Jenkins με 6-0, 6-1 και στα ημιτελικά απέκλεισε την κορυφαία του ταμπλό, Robyn Went, με 6-0, 6-0. Στον τελικό η Αθηνά έχασε το δεύτερο game της, κάτι που δεν την εμπόδισε να φτάσει σε μια ακόμα άνετη νίκη, επικρατώντας της Michaela Yeung με 6-0, 6-1.

Η Grade 3 κατηγορία είναι αρκετά υψηλή, καθώς υπάρχουν 3 μικρότερες κατηγορίες, ενώ είναι η σημαντικότερη κατηγορία που μπορούσε να πάρει μέρος η μικρή Αθηνά.

Δεν ήταν το μοναδικό τουρνουά που θα λάβει μέρος η Αθηνά, η οποία θα αγωνιστεί και σε άλλα τουρνουά της LTA, καθώς αυτή την περίοδο κάνει προπονήσεις σε διάφορα τένις κλαμπ του Λονδίνου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected